Συνολικές προβολές σελίδας

Τρίτη, 23 Οκτωβρίου 2012

Η Χρ.Αυγή ρωτά πόσοι είναι οι αλλοδαποί φοιτητές στο Πανεπιστήμιο Αιγαίου


Στοιχεία για το πόσοι είναι οι Έλληνες και πόσοι οι αλλοδαποί φοιτητές που στεγάζονται στις φοιτητικές εστίες του Πανεπιστημίου Αιγαίου φαίνεται να προσπαθεί να συλλέξει η «Χρυσή Αυγή».
Σύμφωνα με δημοσίευμα  ο βουλευτής Μαγνησίας, Παναγιώτης Ηλιόπουλος, έστειλε την παρακάτω ηλεκτρονική επιστολή προς όλες τις διοικητικές υπηρεσίες του Πανεπιστημίου αλλά και σε όλους τους καθηγητές του Πανεπιστημίου:
«Παρακαλώ να με ενημερώσετε για τον αριθμό Ελλήνων φοιτητών που φιλοξενούνται-στεγάζονται στη φοιτητική εστία του Πανεπιστημίου Αιγαίου και τον αντίστοιχο αριθμό αλλοδαπών φοιτητών. Περιμένω την απάντησή σας σε αυτό το e-mail.
Παναγιώτης Ηλιόπουλος, Βουλευτής Μαγνησίας, Λαϊκός Σύνδεσμος - Χρυσή Αυγή»
Ο αντιπρύτανης του Πανεπιστημίου Αιγαίου,  Νίκος Σουλακέλλης, ένας από τους αποδέκτες του ηλεκτρονικού μηνύματος, ανέφερε χθες ότι πέρα από το πολιτικό ζήτημα που τίθεται, τον ενόχλησε το ύφος, η σύνταξη και ο τρόπος που τέθηκε το αίτημα, γι’ αυτό και το μόνο που έκανε ήταν να το διαγράψει.

Πηγή: emprosnet.gr

1 σχόλιο:

 1. 28η ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ: ΛΑΪΚΕΣ ΠΑΡΕΛΑΣΕΙΣ ΠΑΝΤΟΥ ΜΕ ΕΝΑ ΝΕΟ ΜΕΓΑΛΟ ΟΧΙ!

  ΟΧΙ ΣΤΗ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

  ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΤΡΟΪΚΑ, ΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ, ΤΟ ΜΑΥΡΟ ΠΑΚΕΤΟ ΤΩΝ 14ΔΙΣ, ΤΟ ΦΑΣΙΣΜΟ, ΤΗ ΣΥΓΚΥΒΕΡΝΗΣΗ!

  ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ!

  Η φετινή επέτειος της 28ης Οκτωβρίου συνιστά μια μεγάλη ευκαιρία!

  Ευκαιρία για να δόσει ο λαός ένα πολύ σημαντικό, συμβολικό και άκρως επίκαιρο περιεχόμενο στη μεγάλη και νικηφόρα εθνική επέτειο!

  Ευκαιρία για να διακηρύξει ο λαός μας και η ελληνική νεολαία το δικό του σύγχρονο και ελπιδοφόρο ΟΧΙ!

  Οι πολίτες αυτής της χώρας άνδρες, γυναίκες νέοι και νέες, μαθητές, μαθήτριες έχουν τη δυνατότητα να καταστήσουν τον γιορτασμό της 28ης Οκτώβρη ένα μεγάλο λαϊκό, ενωτικό, ειρηνικό και αγωνιστικό λαϊκό ποτάμι παντού σε όλες τις πόλεις και τους δήμους της χώρας.

  Έχουν την ευκαιρία μαζί με τις επίσημες παρελάσεις να πραγματοποιήσουν τις δικές τους λαϊκές, ειρηνικές, ενωτικές και αγωνιστικές παρελάσεις για να βροντοφωνάξουν τα δικά τους σύγχρονα αλλά

  ΑπάντησηΔιαγραφή