Συνολικές προβολές σελίδας

Σάββατο 13 Οκτωβρίου 2012

Τα χρυσά αυγά του Μεσαίωνα, του Γιάννη Μακριδάκη


Όταν η πολιτική ζωή και η κοινωνία εκφασίζονται μεθοδικά και εμφανέστατα εδώ και πολύν καιρό αλλά οι λεγόμενοι πνευματικοί άνθρωποι της χώρας, στην συντριπτική τους πλειονότητα ασχολούνται με τον εαυτό τους, είναι φυσικό να φτάνουμε σε γεγονότα τύπου “Χυτήριο”.
Αύριο οι κρετίνοι και οι ταλιμπαν θα κάψουν και βιβλία ή χώρους τέχνης, ίσως και να ορμήσουν σε κάποια εκδήλωση για να λιντσάρουν κάποιον ομιλητή που δεν θα εγκρίνουν τις απόψεις του.
Μεθαύριο θα ζούμε υπό το καθεστώς πλήρους ανελευθερίας της έκφρασης και της δράσης
Ο λαός εξαθλιώνεται, η χώρα ξεπουλιέται από άκρη σ’ άκρη αλλά την ίδια στιγμή οι ανεγκέφαλοι χριστιανολάγνοι ταλιμπαν και οι λυσσασμένοι κύνες της αγέλης του κοινοβουλίου αβαντάρουν, οι μεν από ηλιθιότητα και οι δε με αντιπαροχή βάσει οργανωμένου σχεδίου, την πλήρη αποδόμηση της κοινωνίας, την ολοσχερή και μη αναστρέψιμη καταστροφή της χώρας.
Ως Έλληνας πολίτης ντρέπομαι και εξοργίζομαι για την κατάντια αυτή. Για την πνευματική μας ένδεια που έγινε καθεστώς επί πολλά χρόνια και αποτέλεσε το χρυσό αυγό από το οποίο εκκολάφθηκαν όλοι αυτοί που μας οδηγούν ξανά στον μεσαίωνα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου