Συνολικές προβολές σελίδας

Παρασκευή 19 Οκτωβρίου 2012

Χωμενιδιές



Ο κος Χωμενίδης κριτικάρει στο φέισμπουκ  ένα άρθρο του Γ.Μακριδάκη χωρίς καν να έχει την ευαισθησία να το ανεβάσει πρώτα ώστε οι αυλικοί του να το διαβάσουν πριν κάνουν λάικ με χέρια και πόδια.
Ο κος Χωμενίδης ζει στον καναπέ του αστικού σπιτιού του και πιστεύει ότι τατρόφιμα καλλιεργούνται στο υπόγειο του Βερόπουλου και τα κοψίδια που τρώει είναι αυτοφυή, φυτρώνουν στην ταράτσα του Λίντλ.
Ο κος Χωμενίδης δεν γνωρίζει τίποτα για την παγκόσμια επισιτιστική κρίση που μαστίζει τον πλανήτη και οφείλεται ΚΑΙ στο ότι καλλιεργήσιμες εκτάσεις χρησιμοποιουνται για την παραγωγή ενέργειας την οποία οι κάτοικοι των πόλενω αλόγιστα ξοδεύουν πιστεύοντας ότι παράγεται στον πλανήτη Σείριο.
ο κος Χωμενίδης δεν έχει τόπο, ο τόπος του είναι οι εκλεκτές παρέες διαφόρων "σκεπτόμενων" οι οποίοι δεν ξέρουν ότι στη χώρα έχουμε ναζισμό σε εξέλιξη αλλά τρέχουν με ρεσώ στο Αττικόν.
Ο ανωτέρω κύριος αποκαλεί τον Γιάννη "Μορμόνο και βουκολικό" αν και υπάρχει δόκιμος όρος, αντιαναπτυξιακός ή 
έστω Λουδίτης , αλλά αυτά είναι ψιλά γράμματα για έναν πνευματικό άνθρωπο του βεληνεκούς του κου Χωμενίδη.
Αμφιβάλλω αν γνωρίζει ο,τιδήποτε για τις ΑΠΕ ο αναπτυξιολάγνος περιπατητής εσπερίδων λογοτεχνικών.
Επίσης δεν τον έχει διαβάσει.Να τον ενημερώσω ότι ούτε ο κος Μακριδάκης τον έχει διαβάσει, δεν χαραμίζει τον πολύτιμο χρόνο του, ασχολείται με ζώα και φυτά και όχι τί βελούδινο κάλυμμα θα βάλει στον κολωνακιώτικο καναπέ του.
Εύχομαι στον εκποιητή του τόπου μας κο Χωμενίδη στην επισιτιστική κρίση που έρχεται να έχει να φάει.
Θα έχει.
Γιατί τρώει και ξερνάει σκουπίδια.





Σοφία Λαμπίκη

13 σχόλια:

  1. Ο Χωμενίδης (ποιός τον χέζει) δεν το έβαλε το άρθρο για ευννόητους λόγους. Βάλτο όμως εσύ σε αυτή την ανάρτηση για να ξέρει ο κόσμος επιτέλους τι διαβάζει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. εγώ πάλι νομίζω ότι ο Χωμενίδης έχει δίκιο. Μήπως εσύ κάτι δεν έχεις καταλάβει καλά? Θα μου πεις αν δεν ήσουν πεπεισμένη ότι έχεις το αλάθητο του πάπα δεν θα έγραφες όπως γράφεις. Ισως τελικά η κατάληξη του αν θα είναι κάποιος στο τοπικό "κίνημα πολιτών ενάντια στις ΒΑΠΕ" ή στην τοπική οργάνωση χρυσαυγιτών να είναι απλά μια χαοτικά τυχαία διαδικασία του μυαλού

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ρε ανώμυμε των 5.02 τι εκβιάζεις: ή ανάπτυξη ληστών που λέγονται ΒΑΠΕ ή φασίστες;Αν σκεφτόσουν λίγο βαθιά θα μπορούσες να καταλάβεις ότι οι μαφίες των ΒΑΠΕ στην ανάγκη υιοθετούν μετά χαράς τα Χρυσαύγουλα

      Διαγραφή
    2. έχει και στο νησί μας τζήμερους, βολτατζάρουν την απλωταριάς.

      Διαγραφή
    3. ξεπουλημένοι, βολεψάκηδες... χωμενιδιάρηδες. Αν περιμέναμε από τύπους σαν εσάς να καταλάβετε τι συμβαίνει γύρω σας θα είμαστε ακόμα στις σπηλιές και θα σκοτώναμε με πέτρες για να φάμε.

      Διαγραφή
    4. εκει θελουν να σασ πανε καποιοι τυποι σαν τον μακριδακη μαλακα

      Διαγραφή
    5. νομίζω ότι οι απαντήσεις σας είναι το καλύτερο επιχείρημα υπέρ της προφανούς σύμπτωσης κοσμοθεωριών μεταξύ "τοπικών κινημάτων ενάντια στις ΒΑΠΕ" (των σφυριζαίων δηλαδή) και των φασιστών

      Διαγραφή
  3. τι σχεση εχει ο μακριδακησ με την αριστερα? ο ανθρωποσ ειναι ενασ γλυφτησ του εφοπλιστικου κεφαλαιου. δεκαδεσ εφοπλιστεσ επιδοτουσαν το πελιναιο τραβιχτηκε στη βολισο και νομιζει πως εκανε την επανασταση

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αυτά τα λεφτά που πήρε για το Πελιναίο ο Μακριδάκης και το περιοδικο και όσοι τέλος πάντων πήραν από τους χορηγούς του ΤΑ ΑΞΙΖΑΝ 1000%. Αυτή η δουλειά δεν πληρώνεται καν που έκαναν. Και το λέω ως αναγνώστης και μάλιστα από Αθήνα. Το τι νομίζεις ΕΣΥ για έναν άνθρωπο όπως ο Μακριδάκης, χεστήκαμε όσοι καταλαβαίνουμε τη δουλειά που έχει γίνει οχι μόνο για το ίδιο το νησί, αλλά και για την ιστορία της Ελλάδας. Αλλά προφανώς είσαι εντελώς άσχετος με όλα αυτά, εκτός από χυδαιολόγος και κακοήθης. Και έτσι θα πεθάνεις. Αλλά την Ελλάδα δεν θα την πάρετε μαζί σας στον τάφο. και ξέρεις γιατί; Διότι υπάρχουν άνθρωποι σαν τον Μακριδάκη. Άιντε κακομοίρη.

      Διαγραφή
    2. αυτο λεγετε καψουρα

      Διαγραφή
  4. ενώ οι μπουλντόζες τόσα χρόνια μας πήγανε στη χρεοκοπία

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ευτυχώς που υπάρχουν Μακριδάκηδες και εκδηλώνονται τα χωμενιδοσκατά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή