Συνολικές προβολές σελίδας

Πέμπτη 18 Οκτωβρίου 2012

Νεκρός 67χρονος που υπέστη ανακοπή κατά τη διάρκεια του συλλαλητηρίου

mat-molotof
Νεκρός είναι σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες ο 67χρονος που συμμετείχε στην πορεία και κάποια στιγμή αισθάνθηκε δυσφορία για λιποθύμησε. Αμέσως μεταφέρθηκε στον Ευαγγελισμό, όπου παρά τις προσπάθειες, οι γιατροί δεν κατάφεραν να τον κρατήσουν στη ζωή.
Οι διαδηλωτές μιλούν για ασφυξία που προκλήθηκε απ την εκτεταμένη χρήση χημικών απ την αστυνομία.
Σύμφωνα με πληροφορίες ο νεκρός είναι ναυτεργάτης και μέλος του ΠΑΜΕ.
Το σκηνικό της έντασης αυτή την ώρα είναι περιορισμένο στη Βασιλέως Γεωργίου, ενώ αν και αρχικά οι κουκουλοφόροι οπισθοχώρησαν στο εσωτερικό της πλατείας και στην Καραγιώργη Σερβίας, αμέσως μετά ξεκίνησαν τον κλεφτοπόλεμο και με μικρές επιδρομές προσπαθούν να σπάσουν τον κλοιό των ΜΑΤ πετώντας πέτρες και μολότοφ εναντίον τους οι διμοιρίες των αστυνομικών παραμένουν στη θέση τους και απαντούν με χημικά και κρότου λάμψης.
Πέντε λεπτά πριν από τις 2 τα ΜΑΤ, προφανώς έλαβαν εντολή να κυνηγήσουν τους κουκουλοφόρους, οι οποίοι έτρεξαν και πάλι να κρυφτούν προς την Ερμού και την Καραγιώργη Σερβίας.
Όλα ξεκίνησαν έξω από τη Μεγάλη Βρετανια όταν εργαζόμενοι - μέλη της ΠΟΕ-ΟΤΑ είχαν μία αψιμαχία, για άγνωστο έως τώρα λόγο, με άνδρες της Αστυνομίας. Τότε έκαναν την εμφάνιση τους οι κουκουλοφόροι και άρχισαν να πετούν πέτρες και βόμβες μολότοφ εναντίον των αστυνομικών. Οι τελευταίοι απάντησαν με περιορισμένη χρήση χημικών, αλλά και χειροβομβίδων κρότου λάμψης προκειμένου να απομακρύνουν τους διαδηλωτές.

Υπάρχουν μέχρι στιγμής 6 τραυματίες διαδηλωτές εκ των οποίων ο ένας δημοσιογράφος χτυπημένος στο κεφάλι από αστυνομικό γκλομπ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου