Συνολικές προβολές σελίδας

Δευτέρα 15 Οκτωβρίου 2012

Κατά της αποστολής στοιχείων για τα παιδιά των μεταναστών και η ΑΝΤΑΡΣΥΑ Χίου


Μετά το Σύλλογο Εργαζομένων ΟΤΑ και η ΑΝΤΑΣΥΑ Χίου παρεμβαίνει στο θέμα της αποστολής στοιχείων για τα παιδιά των μεταναστών που εξυπηρετούνται στους βρεφονηπιακούς σταθμούς.
Σε ανακοίνωσή της, κατηγορεί τη Συγκυβέρνηση επειδή «χτυπάει τις κοινωνικές υπηρεσίες, αφήνοντας χιλιάδες παιδιά χωρίς πρόσβαση σε δημόσιο δωρεάν παιδικό σταθμό» και στοχοποιεί τα παιδιά των μεταναστών. Ιδιαίτερος σχολιασμός γίνεται στη ΔΗΜΑΡ η οποία προδίδει κάθε έννοια αριστεράς στηρίζοντας αυτές τις ρατσιστικές πολιτικές.
Η ΑΝΤΑΡΣΥΑ υπενθυμίζει την προεκλογική δήλωση Σαμαρά (σε διαδικτυακή τηλεόραση στις 6.6.2012) «γέμισαν τα νηπιαγωγεία και οι παιδικοί σταθμοί με το μετανάστη και δεν μπαίνει ο Έλληνας» και κατακρίνει τη Χρυσή Αυγή η οποία «λειτουργεί σαν λαγός στηρίζοντας την πολιτική της κυβέρνησης Σαμαρά να τσεκουρώσει τα δικαιώματα του λαού και των εργαζομένων«.
Τέλος, απ” τα πυρά της ΑΝΤΑΡΣΥΑ δεν γλιτώνει το Νομικό Πρόσωπο του Δήμου Χίου και προσωπικά ο πρόεδρός του, Μικές Γιαννάρας που έσπευσαν να στείλουν τα στοιχεία, δηλώνοντας άγνοια για την κοινωνικοπολιτική προέκταση του θέματος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου