Συνολικές προβολές σελίδας

Παρασκευή, 5 Οκτωβρίου 2012

Ο ΕΠΙΖΗΜΙΟΣ «ΠΑΤΡΙΩΤΙΣΜΟΣ» ΚΑΙ ΟΙ ΓΥΜΝΕΣ ΖΩΕΣ ΤΩΝ ΑΠΛΗΡΩΤΩΝ. (Η κυβέρνηση του αντιδημοκρατικού άκρου)


Ούρλιαξαν οι ιεροφάντες της ευταξίας και της κοινωνικής ερήμωσης για την είσοδο των αγανακτισμένων και επί 6 μήνες απλήρωτων εργατών στο προαύλιο του επιτελείου.
Είχε προηγηθεί πολυήμερο «περίμενε και θα δούμε» των προϊσταμένων των ναυπηγείων ιθυνόντων του ΓΕΕΘΑ. Λες και επρόκειτο για κάποιο αξεσουάρ του αυτοκινήτου και όχι για τα μεροκάματα της επιβίωσης τους!
Την ίδια μέρα τσιμουδιά για το εξοργιστικό 35% από το πρώτο ευρώ που θα πληρώνουν οι  επαγγελματίες. Ούτε για τις επιπλέον  φοροελαφρύνσεις που θα απολαμβάνουν τα μεγαλύτερα των 60.000. ευρώ εισοδήματα,  που θα ψηφιστούν μαζί  με τα μέτρα που σφάζουν συντάξεις ,μισθούς,επιδόματα.
Αυτά τα μέτρα που θα αυξήσουν τη  φορολογία σε αυτούς που απολαμβάνουν τη …..δίαιτα των 500-1200 ευρώ το μήνα.
Στην ίδια περιοχή χθες, στο Γυμνάσιο  του Χολαργού  στην Αθήνα  η αστυνομία εισέβαλε και κάποιοι λεβέντες της χειροδίκησαν κατά μαθητών που συμμετείχαν στην κατάληψη! Έτσι θυμήθηκα το 1971-72 στην 6η Γυμνασίου  σε αυτό το σχολείο τις συχνές επισκέψεις της Ασφάλειας και τις συλλήψεις συμμαθητών μου.
Λίγα χιλιόμετρα πιο κάτω στο κέντρο της Αθήνας ο  κ Δένδιας, ο ανθρωποδιώχτης,  παίζει με την εξαθλίωση και το έγκλημα που η  διακυβέρνηση των μνημονίων παράγει και με την επιχείρηση  «Σφαγέας Δίας» ταλαιπωρεί δεκάδες χιλιάδες μετανάστες χωρίς λόγο  για να πείσει τους φοβισμένους κατοίκους των υποβαθμισμένων συνοικιών της Αθήνας ότι κάτι κάνει..Το 98% των συλληφθέντων από τις κτηνώδεις επιχειρήσεις που ταΐζουν τον φανατισμό και το ρατσισμό αφήνονται ελεύθεροι γιατί δεν υπάρχει άλλο αδίκημα πέραν του χρώματος του δέρματός τους. Και αυτό δεν τιμωρείται ακόμη..(Δυστυχώς γι αυτόν κάτι απομένει από το Σύνταγμα!)
Την ίδια στιγμή ο κ. Δένδιας και οι πατριώτες που σκίζουν τα ρούχα τους για την ιεροσυλία των ανέργων και απλήρωτων από το κράτος εργατών  δεν ξέρουν τίποτα για το φλασάκι της φοροδιαφυγής. Ο πατριωτισμός τους εξαντλείται  στο ρατσισμό στην εκμετάλλευση των εργαζομένων και στο  γλύψιμο  προς τους φοροφυγάδες  μεγαλοεπιχειρηματίες και εφοπλιστές. Την  ίδια στιγμή που χαρακτήρισε τους απελπισμένους των ναυπηγείων «άκρα» και στέλνει ανθρώπους του να δέρνουν ακόμη και μαθητές στα σχολεία.
Η πραγματικότητα είναι ότι η κυβέρνηση αυτή στην οποία και ο Δένδιας και ο τσεκουροφόρος  Βορίδης αλλά και ένα σωρό αναπτυξιολάγνοι , δήθεν αθώοι του αίματος όπως ο κ,Μουσουρούλης,  συμμετέχουν  είναι κυβέρνηση του αντιδημοκρατικού –αντικοινωνικού άκρου.


ΑΥΤΗ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΗ ΓΙΑ ΤΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ.

Δημήτρης Λαβάτσης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου