Συνολικές προβολές σελίδας

Τρίτη 5 Ιουνίου 2012

Βαρυσήμαντες πολιτικές δηλώσεις.


Ο Σάκης Ρουβάς πήρε θέση για τις εκλογές!


Τα "έβαλε" με τον ΣΥΡΙΖΑ!


Τι σημαίνει να βγούμε από το ευρώ και να πάμε στη δραχμή. Εξηγείστε το στον κόσμο. Να μας πουν αυτό που θα συμβεί. Μην μας λένε πως έχουν εναλλακτικό σχέδιο. Να σκεφτούν όλοι πιο είναι το καλό όλων μας, γιατί η ιστορία θα τους κρίνει»….
Αυτά δήλωσε συγκεκριμένα για τον ΣΥΡΙΖΑ o Σάκης Ρουβάςστον Θέμο Αναστασιάδη, ως καλεσμένος χθες το βράδυ στην τελευταία φετινή εκπομπή του ΟΛΑ 12.
Όσο για τους πολιτικούς σχολίασε εκνευρισμένος:
«Από τη μια τρομοκρατία και από την άλλη λόγια στον αέρα. Πρέπει όλοι να μας πούνε αυτά που πιστεύουνε. Πρέπει να σταματήσουν να μας φέρονται σαν παιδάκια. Έχουμε το δικαίωμα να ξέρουμε. Πρέπει να μας πούν όλη την αλήθεια τώρα. Την τελευταία στιγμή. Γιατί την επόμενη μέρα θα προκύψει η αλήθεια. Να μας πουν την πραγματικότητα. Μην ποντάρουν μόνο στην ελπίδα. Ας μας πουν και τι σημαίνει αυτή».
μετά απ΄αυτό δαγκωτό αντώνη!

4 σχόλια:

  1. http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=cJncw-1YnVI

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. εκπομπή. υποφαινόμενος. και αυτοί που θα ΞΑΝΑΨΗΦΙΣΕΙ, έχουν κριθεί ήδη από την ιστορία. Η ετυμηγορία, έχει μια χρονοκαθυστέρηση, αλλά θα την... ακούσουν σύντομα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. giati_kyrie Μας λέτε μαλακίες;;;
    Να σου πω εγώ παιδί μου γιατί... Αυτός ο δάσκαλος καταρχήν αντιπροσωπεύει την παιδεία του βαθύ ΠΑΣΟΚ, η οποία του δίδαξε να λέει πράγματα ακατανόητα στους μαθητές.Έτσι και σ' αυτό το σημείο αγαπητό μου παιδί, ο καθηγητής έχει ξεφύγει. Bέβαια μόνο καθηγητής δεν είναι αυτός ο άνθρωπος, αλλά ένας κακοπληρωμένος εργαζόμενος η και άνεργος ακόμα που πήγε να παίξει σ' αυτή την αθλιότητα.....
    Όπως και τα παιδάκια αυτά, οι γονείς σίγουρα τα άφησαν να παίξουν για κάποιον γελοίο λόγο! Αγαπητό μου παιδί, αυτός ο ΣΑΜΑΡΑΣ σου λέει την αλήθεια... Δεν παίζει με το μέλλον σου! Δεν αστειεύονται αυτοί! Σου το έχει διαλύσει ήδη το μέλλον σου και αν κάπου υπάρχει ελπίδα θα την εξαφανίσουν και αυτή. Κανείς δεν παίζει με το μέλλον σου. Θέλουν απλά να το καταστρέψουν γιατί εσύ ξέρεις πολύ καλά ότι το παιχνίδι είναι το μέλλον σου, αλλά αυτοί οι άθλιοι δεν σέβονται τίποτα πια! Πήγαινε τώρα να παίξεις και να κανείς ότι πραγματικά θέλεις, γιατί θα πω κάτι στους πιο μεγάλους.
    Κύριοι, καταλαβαίνετε λοιπόν, πόσο άσχημα είναι τα πράγματα, πόσο επικίνδυνοι έχουν γίνει αυτοί οι ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ τώρα που καταρρέουν. Τα παιδάκια αυτά ρώταγαν "γιατί κύριε;" γιατί έπαιζαν σε διαφήμιση με στάνταρ σενάριο. Σε μια κανονική τάξη θα του έλεγαν « εεε και;» και θα έτρεχαν να παίξουν μπάλα. Το ίδιο πρέπει να κάνεις και εσύ! Γιατί εσύ όντως δεν παίζεις με το μέλλον των παιδιών σου. Αν φτάσει εκείνη η ώρα να 'σαι έτοιμος να πεις και εσύ το δικό σου « εεε και;» και να βγεις έξω απ' αυτή την ασταμάτητη βλακεία! Να μπορέσεις να χαρείς και εσύ!!! Δεν υπάρχει μεγαλύτερο καλό από το να σπάσουμε τους φόβους, που μας δημιουργούν αυτοί που φοβούνται τώρα την αντίδραση μας !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΠΟΤΕ ΞΑΝΑ ΦΑΣΙΣΜΟΣ
    Posted on May 7, 2012 by asimantos

    Κυριακή 6 Μαΐου και εκλογές στην Ελλάδα του Δ.Ν.Τ και τα προγνωστικά δυστυχώς βγαίνουν αληθινά. Από τη μια επιτέλους έσπασε ο δικομματισμός ΠΑΣΟΚ και Ν.Δ. και από την άλλη η συμμορία των νεοναζί με ηγέτη τον Ν. Μιχαλολιάκο (χρυσή αυγή) μπαίνει στην ελληνική βουλή. Όχι δεν μπήκαν στη βουλή ούτε με όπλα ούτε με τανκ ούτε σαν πραξικοπηματίες αλλά μπήκαν στη βουλή με τη ψήφο του ελληνικού λαού και με ποσοστό 7%. Και τα αδέρφια τους εδώ στην Κύπρο οι ακροδεξιοί του ελάμ, οι νοσταλγοί της εοκα β, οι πραξικοπηματίες να τους συγχαίρουν και να πανηγυρίζουν την άνοδο του φασισμού στη μητέρα πατρίδα τους!

    Πως μπορεί ένας λαός που υπέφερε τόσο από τον φασισμό και τους ναζί να ψηφίζει τους νοσταλγούς του Χίτλερ; Πως μπορεί ένα λαός που έδειξε σε όλο τον κόσμο τι σημαίνει αντίσταση να δίνει ψήφο σε μια ακροδεξιά συμμορία που στα γραφόμενα τους εξυμνούν τους ναζί; Πώς γίνετε ένας λαός που βασανίστηκε από τη χούντα των ακροδεξιών να έρχεται και να βάζει την χρυσή αυγή στη βουλή;

    Άνθρωποι που δοξάζουν το 3ο ράιχ και στόχος τους είναι η άρια φυλή, άνθρωποι που οι υποψήφιοι τους κατηγορούνται για ανθρωποκτονίες και άλλα εγκλήματα, άνθρωποι που τραμπουκίζουν και προτάσσουν μαχαίρια σε όποιο μπει εμπόδιο στα σκοτεινά σχέδια τους, άνθρωποι φασίστες ξενοφοβικοί και ρατσιστές μόνο άνθρωποι δεν λέγονται!

    Ήδη τα πρώτα δείγματα φασιστικής συμπεριφοράς φάνηκαν χτες στη χτεσινή διάσκεψη τύπου όπου οι μπράβοι του αρχηφασίστα Μιχαλολιάκου πριν μπει στην αίθουσα διέταξαν τους δημοσιογράφους να σηκωθούν όρθιοι σαν ένδειξη τιμής. Ευτυχώς ορισμένοι αντέδρασαν και διωχτήκαν από την αίθουσα ενώ τα υπόλοιπα πρόβατα για λόγους τηλεθέασης παλουκώθηκαν και υποδέχτηκαν τον Μιχαλολιάκο σαν ένα νέο Παπαδόπουλο, Μεταξά ή Χίτλερ.

    Βέβαια αυτό είναι το πιο λίγο. Τα μαχαιρώματα της Χρυσής Αυγής σε μετανάστες, αριστεριστές και αντιεξουσιαστές καθώς και επιθέσεις με τις ευλογίες τις αστυνομίας ήταν πάντα μέρος του σχεδίου τους και η μικροαστική κοινωνία της Ελλάδας έκανε τα στραβά μάτια στις φασιστικές τους επιθέσεις μη μπορώντας να καταλάβει την πραγματική τους φύση. Και σήμερα του βάζει με τον ψήφο της στη βουλή μόνο και μόνο από άγνοια και νομίζοντας ότι με το να ψηφίσει «πατριώτες» σαν αυτούς θα αντισταθεί στην καταπίεση στην όλη κατάσταση που επικρατεί. Με το φασισμό όμως Έλληνα δεν θα υποφέρεις μόνο από τα μνημόνια αλλά θα έρθεις στον απόλυτο ξεπεσμό και εξευτελισμό μα μη στα λέω εγώ απλά γύρισε κάποιες σελίδες της μακροχρόνιας σου ιστορίας να δεις πόσο υπέφερε ο λαός σου από ανθρώπους σαν και αυτούς! Ετοιμάσου ελληνικέ λαέ να ξανά γράψεις με το στυλό της ντροπής νέες περιόδους σκοταδιού και τρόμου!
    Σύντροφοι από κάθε γειτονιά της Ελλάδας κρατήστε ψηλά τις γροθίες σας βγείτε στους δρόμους ξανά ενώστε τις φωνές σας όπως πράττετε κάθε φορά που είστε οργισμένοι και διεκδικείτε την ελευθερία σας και αντισταθείτε με κάθε τρόπο στο επερχόμενο φασισμό των νεοναζί. Τσακίστε τους φασίστες σε κάθε γειτονιά για να μπορείτε να γελάτε δίχως φόβο για να γερνάτε σίγουροι με το κεφάλι στο λαιμό σας για μια ζωή χωρίς εξουσιαστές αφεντικά και φασίστες για μια ζωή ελεύθερη!

    Η ΑΝΤΊΣΤΑΣΗ ΕΙΝΑΙ Η ΜΟΝΗ ΕΛΠΙΔΑ
    ΣΕ ΜΙΑ ΧΩΡΑ ΔΙΧΩΣ ΕΛΠΙΔΑ ΚΑΙ ΦΩΝΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή