Συνολικές προβολές σελίδας

Παρασκευή, 29 Ιουνίου 2012

Αυτοκτόνησε όταν ο δικαστικός επιμελητής πήγε να του επιδώσει την έξωση


Σοκ έχει προκαλέσει η είδηση της αυτοκτονίας του ηλικιωμένου άνδρα. Το περιστατικό στην οδό Μπουμπουλίνας στο Γαλάτσι συνέβη λίγο μετά τις έντεκα όταν ένας δικαστικός επιμελητής πήγε στο σπίτι του ηλικιωμένου άνδρα για να του επιδώσει την έξωση.
Σύμφωνα με πληροφορίες ο άνδρας αντιμετώπιζε οικονομικά προβλήματα και η ιδιοκτήτρια του ζήτησε να φύγει από το σπίτι.
Όταν ο δικαστικός επιμελητής χτύπησε το κουδούνι ο άνδρας βγήκε στο μπαλκόνι και άρχισε να απειλεί πως θα πέσει.
Ο δικαστικός επιμελητής βλέποντας πως ο ηλικιωμένος έχει χάσει την ψυχραιμία του προσπάθησε να τον ηρεμήσει. Γείτονες και περαστικοί που άκουσαν τον άνδρα να φωνάζει προσπάθησαν να τον αποτρέψουν, ωστόσο εκείνος φαίνεται είχε πάρει τις αποφάσεις του.
Μπροστά στα έντρομα μάτια όλων έπεσε στο κενό από το μπαλκόνι του τρίτου ορόφου στο δρόμο βρίσκοντας ακαριαία το θάνατο.

"Eίδα τον γείτονα μου νεκρό στον δρόμο" λέει σοκαρισμένη μια γυναίκα που μένει στην ίδια πολυκατοικία όπου έμενε και ο Δ.Χ. 
Όπως λένε στο Newsit οι άνθρωποι που τον γνώριζαν ο ηλικιωμένος άνδρας εδώ και χρόνια ζούσε μόνος στο διαμέρισμα μετά το θάνατο της συζύγου του. Είχε μια κόρη. Τον τελευταίο καιρό τα οικονομικά του προβλήματα ήταν τέτοια που τον είχαν αναγκάσει να μην πληρώνει τα ενοίκια . Ήταν γνωστό λένε εδώ και καιρό πως η ιδιοκτήτρια θα του κάνει έξωση, ωστόσο ποτέ δεν μπορούσαν να φανταστούν ότι τα πράγματα θα πάρουν τέτοια τροπή. 
http://www.newsit.gr/default.php?pname=Article&art_id=148679&catid=3

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου