Συνολικές προβολές σελίδας

Τετάρτη, 13 Ιουνίου 2012

Χρυσαυγίτες γρονθοκόπησαν δημοτικό σύμβουλο

Εικόνα
Άντρες με ένα pitbull έσπασαν εκλογικό περίπτερο στην Α. Παρασκευή και γρονθοκόπησαν δημοτικό σύμβουλο.
 Σύμφωνα με τον δήμαρχο της Αγίας Παρασκευής που ήταν αυτόπτης μάρτυρας η επίθεση προέρχεται από μέλη της Χρυσής Αυγής.
 Όλα συνέβησαν γύρω στις 22:00 το βράδυ στην πλατεία της Αγίας Παρασκευής, όπου βρίσκονται πολλά εκλογικά περίπτερα κομμάτα, μεταξύ των οποίων και εκείνο του ΚΚΕ. Χωρίς να προηγηθεί τίποτα δύο άτομα με ένα σκύλο ράτσας pitbull πλησίασαν το περίπτερο και αφού πέταξαν νερό και πορτοκαλάδες στις μικροφωνικές εγκαταστάσεις του περιπτέρου του ΚΚΕ, φώναζαν συνθήματα "Θα πεθάνετε κομμούνια".
 Σύμφωνα με τον δήμαρχο της Αγίας Παρασκευής, ο οποίος ήταν αυτόπτης μάρτυρας  οι δύο αυτοί άντρες προέρχονται από το χώρο της Χρυσής Αυγής. Μόλις έγινε αυτό το περιστατικό, ο κόσμος τριγύρω διαλύθηκε και ο δημοτικός σύμβουλος προερχόμενος από το χώρο της Αριστεράς, Γιώργος Τσιμπουκάκης πλησίασε τους δύο άντρες και τους ζήτησε το λόγο.
 Εκείνοι με τη σειρά τους, άρχισαν να τον γρονθοκοπούν στο πρόσωπο και το κεφάλι, ενώ σύμφωνα με τον δήμαρχο, Βασίλη Ζορμπά τα χτυπήματα έγιναν πιθανότατα με σιδερογροθιά.
 Ο τραυματίας έπεσε αιμόρφυρτος στο έδαφος και μεταφέρθηκε στον Ευαγγελισμό όπου νοσηλεύεται.
 Σύμφωνα με πληροφορίες, νωρίτερα οι ίδιοι άντρες κατέστρεψαν το περίπτερο του ΣΥΡΙΖΑ, χωρίς όμως να υπάρξουν τραυματισμοί, ενώ η Ασφάλεια αναζητά δύο άντρες με μηχανές.

Σιγα σιγά οι ναζιστές στρέφονται σε αυτούς που πραγματικά μισούν , τους αριστερούς, τους κομμουνιστές, τους αναρχικούς.
Οι μετανάστες ήταν τό 'ζέσταμα' και το μέσον για την κοινωνική αποδοχή από το φασίζον πόπολο.
...ακολουθούν οι αστοί.

1 σχόλιο:

  1. Δεν πειράζει, ξυδάκι!!!! Να νιώσει ό,τι νιώθει ο μέσος εργαζόμενος στη ζώνη του Περάματος, που για να σταυρώσει μεροκάματο, θα πρέπει να κάνει τεμενάδες στους βαζιβουζούκους του ΠΑΜΕ... Όλα εδώ πληρώνονται και είναι μόνο η αρχή. Ας ξαμολυθούν τα μαύρα φασιστοειδή να αλληλοσπαραχτούν με τα κόκκινα, μπας και γλυτώσει η δύσμοιρη Πατρίς και από τους δύο και δει άσπρη μέρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή