Συνολικές προβολές σελίδας

Σάββατο 16 Ιουνίου 2012

«ΚΙ ΑΝ ΤΟΥΣ ΚΑΤΣΕΙ;» ( Ο φόβος των κερδοσκόπων πριν από την κάλπη).του Δημήτρη Λαβάτση



Σε αυτό το λιγότερο από 18 ώρες  που θα ανοίξει η πιο  κρίσιμη ψηφοφορία από την δικτατορία και δώθε επιβεβαιώνονται δυστυχώς οι πιό σκληροί χαρακτηρισμοί προς την συντηρητική παράταξη.
Δεν έχει υπάρξει μέσον, πλήν της δολοφονίας που να μην έχουν χρησιμοποιήσει  λιγότερο ή περισσότερο μπρος στον φόβο μιας κυβέρνησης της Αριστεράς
Παραπληροφόρηση  σε όλα.Και ψέμματα για τις θέσεις του ΣΥΡΙΖΑ.Και τρομοκρατία του στυλ :θα σου ψοφήσει η κατσίκα και θα σου πάρει το σπίτι ο ο Τσίπρας.Και τα λεφτά θα σου πάρει!Και δεν έχει σχέδιο!Βρώμικα έντυπα και σάιτ....Και προ παντός η έγκριτη δημοσιογραφία!Μέχρι τον Ολάντ έφτασε η Τρέμη για να δώσει εγκυρότητα στον γκαγκστερικό εκβιασμό.Οι Φαϊνάνσιαλ Τάϊμς να αποφασίζουν τι χρειάζεται η χώρα!Και ένα σωρό άλλα μπορεί να δούμε και να ακούσουμε μέχρι αύριο το πρωί.Που απευθύνονταιστο φόβο,στην άγνοια,στην αμορφωσιά, στα ταπεινά άνστικτα ενός τμήματος της κοινωνίας.Στην ιδιοτέλεια,στον ατομισμό  του ανθρώπου που μόνο το έχει τουκαι η πάρτη του  τον νοιάζει.
Γιατί όλη αυτή η λύσσα;
Γιατί πράγματι διακυβεύονται  τεράστια συμφέροντα του οικονομικού και κοινωνικού κατεστημένου στην Ελλάδα και στην Ευρώπη.
Γιατί φοβούνται την έμπρακτη πολιτικοποίηση των από κάτω τάξεων!Των εργαζομένων,των αυτοαπασχολούμενων  ακόμη και των  μικροϊδιοκτητών .Αυτήν που, εφόσον φτιάξουμε κυβέρνηση της Αριστεράς, θα μετουσιωθεί σε συμμετοχή.Σε χειραφέτηση.Σε διαρκή στάση συλλογικής ζωής.Σε ανατροπή.
ΝΑΙ!Φοβούνται την ανατροπή της βαρβαρότητας του συστήματός τους.Την είσοδο της κοινωνίας των από κάτωστην εξουσία .Φοβούνται την κοινωνία που θα αποφασίζει και θια υλοποιεί με κανόνα τα συμφέροντα και τις ανάγκες της.Φοβούνται την ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ.
Γι αυτό χωρίς λεπτότητες και δημοκρατικές ευαισθησίες πλέονσυμμαχούν με τους ναζίδες.Γιατί φοβούνται το πρόταγμα κοινωνικής χειραφέτησης που εκφράζει  ο ΣΥΡΙΖΑ.
Εντελώς λαϊκά αναρωτιούνται με αγωνία:΄’Κι αν τους κάτσει;Αν μάθουνε να ζούνε χωρίς αφεντικά;’’
ΝΑΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΣΟΥΜΕ ΛΟΙΠΟΝ ΤΑ ΟΝΕΙΡΑ ΜΑΣ!ΜΙΑ ΖΩΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗΣ ΚΑΙ ΣΥΛΟΓΙΚΗΣ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑΣ ΚΑΙ ΓΝΩΣΗΣ!Κι ας είναι  ο εφιαλτης τους!
                                                                              Δημήτρης Λαβατσής
                                                                                Μέλος ΣΥΡΙΖΑ ΧΙΟΥ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου