Συνολικές προβολές σελίδας

Τρίτη 12 Ιουνίου 2012

Πως θα με βρείτε,του Γιάννη Μακριδάκη


Επειδή κάμποσοι αναγνώστες των βιβλίων και της ιστοσελίδας, μου στέλνουν μέηλ για να κανονίσουμε κάποια συνάντηση γνωριμίας κατά τη διάρκεια καλοκαιρινών επισκέψεών τους στο νησί, παραθέτω (χωρίς καμία επέμβαση στην ορθογραφία) τα σχόλια Χιωτών Χρυσαυγιτών για το άτομό μου στο http://ksipnistere.blogspot.gr/2012/06/blog-post_8997.html, έτσι ώστε να διευκολύνω ακόμη και τις τυχαίες συναντήσεις μας:
ΓΙΑΝΝΗΣ ΜΑΚΡΙΔΑΚΗΣ. ΝΕΩΤΑΤΟΣ ΑΡΙΣΤΕΡΟΣ (ΦΥΣΙΚΑ), ΧΩΡΙΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑ (ΑΚΑΜΑΤΗΣ ΔΗΛΑΔΗ) ΚΑΤΟΙΚΟΣ ΧΙΟΥ.
ΕΠΑΓΓΕΛΕΤΑΙ “ΣΥΓΓΡΑΦΕΑΣ” (ΤΟΥ ΚΟΛΟΥ ΦΥΣΙΚΑ).
ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΤΟΥ ΑΤΟΥ ? ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΕΡΓΑΣΤΕΙ ΠΟΤΕ ΤΟΥ, ΟΥΤΕ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΒΡΕΙ ΑΡΚΕΤΟΥΣ ΜΑΛΑΚΕΣ/ΙΣΜΕΝΕΣ ΠΟΥ ΔΙΑΒΑΖΟΥΝ ΤΑ ΒΟΘΡΟΛΥΜΑΤΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙ ΚΑΙ ΠΟΥΛΑΕΙ.
ΤΕΤΟΙΟΙ ΣΑΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΜΑΣ ΕΦΕΡΑΝ ΕΔΩ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΦΕΡΑΝ.
ΝΤΡΕΠΟΜΑΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΧΙΩΤΗΣ ΑΛΛΑ ΤΙ ΝΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ? ΚΑΘΕ ΤΟΠΟΣ ΕΧΕΙ ΤΟΝ ΕΦΙΑΛΤΗ ΤΟΥ.
ΓΝΩΣΤΟΣ ΠΟΡΔΟΚΟΥΛΤΟΥΡΙΑΡΗΣ ΤΗΣ ΧΙΟΥ. ΕΜΕΙΣ ΤΟΝ ΖΟΥΜΕ ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΕΡΓΑΣΤΕΙ ΠΟΤΕ ΤΟΥ. ΚΑΙ ΝΑΙ ΕΙΝΑΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟΣ. ΤΙ ΑΛΛΟ Ε ?
Ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΜΑΚΡΙΔΑΚΗΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΧΙΩΤΗΣ ΤΕΜΠΕΛΧΑΝΑΣ ΠΟΥ ΑΥΤΟΑΠΟΚΑΛΕΙ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΟΥ “ΣΥΓΓΡΑΦΕΑ”. ΕΙΝΑΙ ΝΕΩΤΑΤΟΣ, ΑΡΙΣΤΕΡΟΣ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΕΡΓΑΣΤΕΙ ΠΟΤΕ ΤΟΥ.
ΕΧΕΙ ΜΕΤΡΑΤΡΕΨΕΙ ΤΗΝ ΑΚΑΜΩΣΙΑ ΣΕ ΔΙΑΝΟΗΣΗ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΤΗΣ ΓΕΝΙΑΣ ΤΗΣ “ΠΟΡΔΟΚΟΥΛΤΟΥΡΑΣ” ΟΠΩΣ ΛΕΜΕ ΣΤΟ ΝΗΣΙ ΜΑΣ.
ΕΥΚΟΛΟ ΝΑ ΤΟΝ ΒΡΕΙΣ ΣΤΗ ΧΙΟ. ΨΑΞΕ ΕΝΑΝ ΑΚΟΥΡΕΥΤΟ, ΑΠΛΥΤΟ (ΒΑΡΙΕΤΑΙ) ΜΟΥΣΑΤΟ ΣΤΟ ΝΗΣΙ ΚΑΙ ΝΑΙ ΤΟΝ ΒΡΗΚΕΣ !
ΑΝ ΟΙ ΜΙΣΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΗΤΑΝ ΤΟΣΟ “ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΟΙ” ΟΠΩΣ ΤΟΥ ΛΟΓΟΥ ΤΟΥ, ΘΑ ΕΙΧΕ ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΕΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΧΑΡΤΗ ΠΡΟ ΠΟΛΛΟΥ.
ΑΡΓΙΑ ΜΗΤΗΡ ΠΑΣΗΣ ΜΑΛΑΚΙΑΣ, ΓΙΑΝΝΗ ΜΑΚΡΙΔΑΚΗ !

1 σχόλιο:

  1. Κ.Βουτσάς: «Μας κυβερνάνε δύο π…ς»!!
    Οι μη πολιτικοί είναι εκείνοι που αυτό το διάστημα κάνουν τις πλέον ενδιαφέρουσες πολιτικές αναλύσεις για την κατάσταση στην οποία έχει περιέλθει η χώρα.
    Ένας εξ αυτών και ο αγαπημένος ηθοποιός Κώστας Βουτσάς. Κληθείς σε συνέντευξή του να εκτιμήσει από ποιο σημείο χάνει η Ελλάδα λάδια στην περίπτωση που....
    την παρομοιάζαμε με ένα αυτοκίνητο, ήταν αποστομωτικός:

    «Nομίζω ότι στο όχημα Ελλάδα ποτέ δεν βάζουν λάδια εκείνοι που μας εξουσιάζουν. Παίρνουν τα λεφτά για τα λάδια κι εξασφαλίζουν τα τρισέγγονά τους . Εδώ και αιώνες μας κυβερνάνε δύο αδηφάγες πουτ…ς. Η Μίζα και η Ψήφος. Νομίζω πως ο Λένιν είπε πως όταν σε ένα τραπέζι κάθονται δύο όπου ο ένας τρώει κι ο άλλος βλέπει, η συντέλεια του κόσμου έρχεται από εκείνον που βλέπει. Κι αυτή τη στιγμή ο έλληνας τσιμπολογάει ότι αφήνει πίσω του αυτός που τρώει. Τι θα γίνει όταν αδειάσει το πιάτο και τελειώσουν τα ψίχουλα»;

    ΑπάντησηΔιαγραφή