Συνολικές προβολές σελίδας

Παρασκευή 8 Ιουνίου 2012

Το απόστημα άνοιξε


Όχι ότι δεν μύριζε  το κρυμμένο πύον και η αρρώστια αλλά χτες και αυτές τις μέρες
αποκαλύφθηκε συγκλονιστικά το ερεβώδες σίχαμα ενός μεγάλου μέρους της ελληνικής κοινωνίας.

Χτες μετά τις φάπες στην Κανέλλη αρχίσαμε : "Λεσβία, βρωμόστομη, καλά της έκανε, τον προκάλεσε, του πέταξε εφημερίδα, έχει μεγάλο στόμα, μένει στην εκάλη η καριόλα, απάνω της ,της γκιόσσας να πάει να πλύνει πιάτα".

Σήμερα υποδοχή ενός συλληφθέντα για δολοφονία από πρόθεση εν βρασμώ ψυχής ως ήρωα, και αποδοχή από την Δικαιοσύνης της λαικής απαίτησης, μιας κοινωνίας ανίκανων, για Vigilante και πολιτοφύλακες μπράβους , το πιθανότερο έμμισθους.(τραγική φιγούρα ο νεαρός φοιτητής , ακόμα και αν αθωωθεί θα υποφέρει ισόβια από τύψεις για την αφαίρεση μιας ανθρώπινης ζωής, όποια κι αν ήταν αυτή).

Άριστα.

Έσπασε το απόστημα λόγω της κρίσης, χύνεται η βρώμα και η μόνη που έχει χρέος να προστατεύσει αυτήν την στιγμή τον πολιτισμό και την κοινωνική ειρήνη, η Δικαιοσύνη, βρίσκεται στο χαμηλότερο σημείο της (σπάνια βέβαια άρθηκε στο ύψος των περιστάσεων σ αυτή τη χώρα).

Η Δικαιοσύνη κρύβεται.

Οι χτεσινοί και οι σημερινοί πανηγυριστές είναι τα αυριανά θύματα.

Κανείς όμως τότε δεν θα τους στηρίξει.

Δεν θα υπάρχει κανείς.


Σοφία Λαμπίκη

5 σχόλια:

  1. *Δήλωση Παυλόπουλου:"Δεν ξέρω τίποτα για το ξύλο!! Εγώ κοιτούσα τη
    Γιαδικιάρογλου που κοιτούσε την Πετροπούλου.. που κοιτούσε την
    Πετροβασίλη!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. (τραγική φιγούρα ο νεαρός φοιτητής , ακόμα και αν αθωωθεί θα υποφέρει ισόβια από τύψεις για την αφαίρεση μιας ανθρώπινης ζωής, όποια κι αν ήταν αυτή)

    Τώρα και ψυχολόγος!! Να δεις πόσο θα υπέφερε, αν άφηνε το αλβανικό καθίκι να μαχαιρομουνιάσει τη μάνα του! Οι μόνοι που θα ένιωθαν τύψεις θα ήταν οι άπλυτοι λέτσοι του ΑΝΤΑΡΣΥΑ, που την επαύριο της συλλήψεως της συμμορίας με τα καλασνικωφ έβγαλαν αφίσα συμπαράστασης...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ήσουν συνομιλητής και οπαδός τις χούντας και παραμένεις φασίστας

      Διαγραφή
    2. Ρε άντε τράβα στη Βόρεια Κορέα σου!

      Διαγραφή
  3. Από τη στιγμή όμως που οι έλληνες κομμουνιστές ξέχασαν να πεθάνουν οικειοθελώς, όπως μας είπε τις προάλλες ο πολύς ζίζεκ, επιβάλλεται να ακολουθήσουν την ίδια τακτικά και να εφαρμόσουν τα ίδια μέτρα. Κι οι καταλληλότεροι για να επιτελέσουν αυτήν την ευθανασία είναι οι φασίστες. Οπότε πριμοδοτούνται με κάθε τρόπο, άμεσα ή έμμεσα, ακόμα κι όταν τους «χτυπάει» σύσσωμο το αστικό πολιτικό σύστημα.

    Γιατί η μόνη περίπτωση να γίνει συμπαθής η χρυσή αυγή είναι να τους «επιτεθεί» έμπλεος υποκρισίας ο εσμός των αστών δημοσιογράφων και να τους «σταυρώσει» φορώντας τους φωτοστέφανο στα μάτια του κόσμου. Οι άνθρωποι αυτοί είναι επικίνδυνοι. Κατόρθωσαν να καταστήσουν συμπαθή ακόμα και τον γιωργάκη, στηρίζοντας απροκάλυπτα το βενιζέλο, στις εσωτερικές εκλογές του πασόκ. Ο μόνος τρόπος να μη βγουν χαμένοι οι φασίστες είναι να μην εκτίθενται τηλεοπτικά και να μην εμφανίζονται στα κανάλια. Κι ο μόνος τρόπος να βγουν κερδισμένοι από όλη αυτή την ιστορία είναι να φαίνονται αποκλεισμένοι από το γυαλί, επειδή είναι αντισυστημικοί και τους φοβάται το κατεστημένο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή