Συνολικές προβολές σελίδας

Πέμπτη, 28 Ιουνίου 2012

Η επιστολή Σαμαρά στους ευρωπαίους ηγέτες
«Αθήνα, 27 Ιουνίου 2012

Όπως σας έχω πληροφορήσει, δυστυχώς δεν θα μπορέσω να παραστώ στο σημερινό Ευρωπαϊκό Συμβούλιο, λόγω μιας οφθαλμολογικής επέμβασης που έπρεπε να γίνει. Η Ελλάδα θα εκπροσωπηθεί από τον Πρόεδρο της Ελληνικής Δημοκρατίας κ. Κάρολο Παπούλια.

Με την παρούσα επιστολή θα ήθελα να σας επαναβεβαιώσω ότι η Ελλάδα είναι απόλυτα αποφασισμένη να εκπληρώσει τις υποχρεώσεις που προκύπτουν από την πρόσφατη συμφωνία διάσωσης.

Η νέα κυβέρνηση της Ελλάδας αποδέχεται την ιδιοκτησία του προγράμματος σταθεροποίησης και είναι πλήρως δεσμευμένη στους στόχους, στους αντικειμενικούς σκοπούς και σε όλες τις βασικές πολιτικές του Προγράμματος.

Θα επιταχύνω την εφαρμογή του Προγράμματος με έμφαση στον τομέα των Ιδιωτικοποιήσεων.

Βεβαίως, υπάρχει το ζήτημα ορισμένων αναγκαίων τροποποιήσεων του Προγράμματος, ώστε να ελεγχθεί η άνευ προηγουμένου ανεργία και να ανασχεθεί η καταστρεπτική ύφεση στην οποία βρίσκεται η Ελλάδα για πέμπτο συνεχές έτος. Με τον τρόπο αυτό θα εξασφαλισθεί, επίσης, η επίτευξη όλων των στόχων.

Προσβλέπω σε συνάντησή μας, ευθύς ως οι γιατροί μου επιτρέψουν να ταξιδέψω

Αντώνης Κ. Σαμαράς»

4 σχόλια:

 1. η περΙφημη ΑΝΑΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΣΗ εγινε ΤΡΟΠΟΠΟΊΗΣΗ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Η ΧΘΕΣΙΝΗ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΑΙΚΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΗ ΕΥΡΩΠΗ. Η ΕΛΛΑΔΑ ΘΑ ΓΛΥΤΩΣΕΙ 50 ΔΥΣ. ΑΠΟ ΤΟ ΧΡΕΟΣ. Η ΑΝΑΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗ ΤΩΝ ΤΡΑΠΕΖΩΝ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ Κ.Ε.Τ. ΜΙΑ ΜΕΓΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΤΟΥ ΝΟΤΟΥ ΕΝΑΝΤΟΙΑ ΣΤΟ ΓΕΡΜΑΝΙΚΟ ΤΟΞΟ
  λιγο συριζα.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. φαινεται πως εισαι στον κοσμο σου με τα πολλα ...ΔΥΣ

   Διαγραφή