Συνολικές προβολές σελίδας

Κυριακή 3 Ιουνίου 2012

Υπουργείο Αμορφωσιάς



Το ελληνικό κράτος σε αναγκάζει να φύγεις οικονομικός μετανάστης στη Γερμανία, μαζί σου παίρνεις και τα παιδιά σου.
Μπορείς να τα μετεγγράψεις σε ελληνικό Λύκειο της Γερμανίας;
η απάντηση του υπουργείου γελοιότητας, δια βίου αυνανίσεως και κονδυλωμάτων είναι ...ΟΧΙ!



Ανακοίνωση Ομοσπονδίας Γονέων Βαυαρίας

Κυρίες και κύριοι,

διαβάζοντας το παραπάνω έγγραφο του Υπουργείου παιδείας, αναρωτιόμαστε πραγματικά τι ρόλο παίζουν συγκεκριμένοι κρατικοί/κυβερνητικοί εκπρόσωποι και αναρωτιόμαστε γιατί βιάζονται τόσο πολύ να μας ξεπουλήσουν.

Γνωρίζουμε ότι ΠΑΣΟΚ, ΝΔ και ΛΑΟΣ ψήφισαν στη βουλή το συγκεκριμένο νομοσχέδιο βάζοντας ουσιαστικά ταφόπλακα στην ελληνική παιδεία στο εξωτερικό, με λίγα η πολλά κροκοδείλια δάκρυα, με η χωρίς ενστάσεις.

Αλλά, λίγες μέρες πριν της νέες εκλογές να προκαλούν τόσο απροκάλυπτα τους Έλληνες μετανάστες και ειδικά τους Νέους Μετανάστες στην Γερμανία (όπου τους απαγορεύουν να εγγραφούν στα ελληνικά σχολεία!) που άφησαν την πατρίδα 
τους, λόγω της δικιάς τους ανικανότητας να κυβερνήσουν με στόχο το καλό του λαού και της πατρίδας και οχι τα προσωπικά τους συμφέροντα, είναι πέρα από κάθε λογική.


Ενα είναι πλέον σίγουρο:

Αυτοί οι εκπρόσωποι του ελληνικού κράτους, διορισμένοι υπάλληλοι ανίκανων Υπουργών και Κυβερνήσεων, έχουν ορκιστεί να καταστρέψουν ότι απόμεινε ακόμα όρθιο από το ελληνικό κράτος και να ισοπεδώσουν τον ελληνικό λαό, απαρνιώντας να του προσφέρουν ακόμα και την γλώσσα του συνεχίζοντας μέχρι τελευταίο λεπτό το έργο των Κυβερνήσεων μας.

Τα λόγια είναι περιττά.

Κανονικά θα έπρεπε η Δικαστική εξουσία και ο Νομοθέτης να τους κλείσει φυλακή για καταστρατήγηση του Συντάγματος, αλλά αυτό δεν πρόκειτε να γίνει, γιατί έχουν Νομοθετήσει, να είναι υπερ άνω του Νόμου.


Η μόνη ελπίδα, ο λαός μας και η δύναμη του, η μόνη αντίσταση απέναντι στους δοσίλογους πουλημένους ( ΕΚΛΕΓΜΕΝΟΥΣ/ΔΙΟΡΙΣΜΕΝΟΥΣ ) σε ξένα προς την πατρίδα Μας και τους Έλληνες συμφέροντα.

Για την Ομοσπονδία Γονέων Βαυαρίας

Ο Πρόεδρος

Κρίκης Αθανάσιος

Τηλ. : 089 1580 - 2210
Κιν. : 01607423024

2 σχόλια:

  1. Δια βιου αυνανισμου και κονδυλωματων!!!!Αψογος ο χαρακτηρισμος

    ΑπάντησηΔιαγραφή