Συνολικές προβολές σελίδας

Τρίτη 12 Ιουνίου 2012

"Θα κάνουμε εφόδους στους παιδικούς σταθμούς!"


panagiotaros
Κατά τη διάρκεια συγκέντρωσης που πραγματοποίησε η Χρυσή Αυγή στον Φλοίσβο χθες το βράδυ, ο υποψήφιος βουλευτής Ηλίας Παναγιώταρος απείλησε ακόμα και με χειροδικία τους Έλληνες βουλευτές ακόμα και μέσα στο Κοινοβούλιο αν ανοίξουν συζήτηση για το θέμα της ονομασίας των Σκοπίων.
Το στέλεχος της Χρυσής Αυγής είπε χαρακτηριστικά πως ανοίξει η συζήτηση για το θέμα της ονομασίας των Σκοπίων, «για προειδοποίηση θα τους δείξουμε το βίντεο του ΑΝΤ1 και αν δεν το καταλάβουν θα τους το εξηγήσουμε...»
Παράλληλα αναφέρθηκε και στο πως θα καταφέρει η Χρυσή Αυγή να προσφέρει καλύτερες υπηρεσίες Υγείας στους Έλληνες ασθενείς στα νοσοκομεία. «Αν μπει, είπε, η Χρυσή Αυγή στην Βουλή, θα κάνει εφόδους στα νοσοκομεία αλλά και στους βρεφονηπιακούς σταθμούς και θα πετά στον δρόμο τους "λαθρομετανάστες" και τα παιδιά τους για να μπουν στην θέση τους Έλληνες»!

5 σχόλια:

  1. Ζυγώνει η Κυριακή και τους έχει πιάσει κρίση πανικού όλους! Συνίστανται η χορήγηση cipralex (υπάρχει! https://parodynews.files.wordpress.com/2012/06/cipralex1.jpg) σε ένα αρκετά επιθετικό σχήμα.. Το ξέρω, το όνομα θα παραπέμψει σε συνειρμούς που δεν τους βοηθούν, αλλά είναι για χάπια οι άνθρωποι!! σχόλιο απευθυνόμενο στα δύο τελευταία ποστ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Θα η ΧΑ βγαλει Νομο να εχουν προτεραιοτητα τα παιδια των ελληνων στους παιδικους σταθμους? Δεν βλεπω τπτ κακο. Τα παιδια των αλλοδαπων να πηγαινουν στον παιδικο της πρεσβειας τους ή να τους δίνει η πρεσβεια τους επιχορηγηση να τα στελνουν σε ιδιωτικους παιδικους. Δηλαδη εσυ συντακτη θελεις να ειναι στην απέξω τα ελληνάκια? Θα τα πουμε στην κάλπη.... [ελπιζω να δημοσιευθει]

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Να δουλεύουν οι μετανάστες στην Ελλάδα για ξεφτιλισμένα μεροκάμματα σου αρέσει.Αλλά τους θέλεις δούλους.Ελληναρά σιχαμένε μακάρι να γίνεις μετανάστης να τρώς μπούφλες μπας και σκεφτείς σαν άνθρωπος.Κωλογλύφτη δεν σου περνάει από το μυαλό να πληρώσουν οι πλούσιοι.Γιατί μόνο λακές τους μπορεί να είσαι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Οι "πλούσιοι" που θες να πληρώσουν, είναι ο πασοκοδιορισμένοι λαμογιοσυνδικαλιστές των 5000 μηνιαίως, οι οποίοι έχουν καταφύγει στον ΣΥΡΙΖΑ. Θα απογοητευτείς πικρά, όταν ο Τσιπράκος σου πει κατάμουτρα "λεφτά δεν υπάρχουν" και "δούλευε, για να κάνει master στο Λονδίνο το παιδί του Φωτόπουλου". Καλά ξυπνητούρια. Και μάθε, επιτέλους, να επιχειρηματολογείς και να μη βρίζεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΣΗΡΙΖΑ: ΔΕΝ ΘΑ ΣΑΣ ΠΡΟΔΩΣΟΥΜΕ. ΘΑ ΑΝΟΙΞΟΥΜΕ ΤΑ ΣΥΝΟΡΑ ΝΑ ΣΑΣ ΓΕΜΙΣΟΥΜΕ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΟΛΟΙ ΤΖΑΜΠΑ ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ ΑΝΕΡΓΙΑΣ, ΤΖΑΜΠΑ ΦΑΡΜΑΚΑ, ΚΛΠ. ΘΑ ΣΑΣ ΚΛΕΒΟΥΝ ΤΙΣ ΔΟΥΛΕΙΕΣ, ΘΑ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΘΑ ΚΛΕΙΔΩΝΕΣΤΕ ΚΑΙ ΘΑ ΠΛΗΡΩΝΕΤΕ. ΘΑ ΠΕΡΑΣΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΘΑΥΜΑΣΙΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή