Συνολικές προβολές σελίδας

Σάββατο, 2 Ιουνίου 2012

Ανακοίνωση Νεολαίας ΣΥΝ:Οι κοινοβουλευτικοί νεοναζί παραμονεύουν στις γειτονιές μας…


Οι κοινοβουλευτικοί νεοναζί παραμονεύουν στις γειτονιές μας. Λίγες μέρες πριν από τη σημαντικότερη εκλογική μάχη των τελευταίων ετών, στους δρόμους της Αθήνας εξελίσσεται ένα όργιο βίας και δολοφονικών επιθέσεων.
Καθημερινά, οι σύγχρονοι μελανοχιτώνες της Χρυσής Αυγής επιτίθενται εναντίον μεταναστών στέλνοντας δεκάδες ανθρώπους στα νοσοκομεία. Οι πράξεις αυτές της φασιστικής συμμορίας που επαίρεται για τον πατριωτισμό και τη νομιμοφροσύνη της δείχνουν για μια ακόμη φορά το πραγματικό πρόσωπό της.
Όσοι θεωρούν ότι θα αντιμετωπίσουν το μεταναστευτικό ζήτημα με μαχαίρια, σπαθιά και νάρκες στα σύνορα δεν έχουν καμία θέση στις γειτονιές μας, πόσο μάλλον στο κοινοβούλιο.
Η βία και τα ανθρωποκυνηγητά σήμερα αφορούν τους μετανάστες. Αύριο θα αφορούν οποιονδήποτε Έλληνα τολμά να διαφωνήσει με τις ιδέες και τις πρακτικές της Χρυσής Αυγής.
Δεν αξίζει στο λαό μας και την ιστορία του, να ανέχεται και να επιτρέπει σε εγκληματίες του κοινού ποινικού δικαίου, να κάθονται στα κοινοβουλευτικά έδρανα.
Σήμερα που ανοίγει διάπλατα η πόρτα της ανατροπής και της ελπίδας για τον ελληνικό λαό, μην αφήσουμε το φόβο και τον ολοκληρωτισμό να εισβάλλει από το παράθυρο.
Εδώ και τώρα να βάλουμε τον οριστικό φραγμό στην επέλαση των νεοναζί.

2 σχόλια:

  1. Η.... νεολαία ΣΥΝ είχε βγάλει, άραγε, αντίστοιχη ανακοίνωση για τον Θανάση Λαζανά;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Φίλε εγώ δε βλέπω ούτε την αριστερά ούτε τα αντιρατσιστικά κινήματα, ούτε τους αναρχικούς να κάνουν τίποτα. 'Ολος ο κόσμος ξέρει ποιοί είναι και ελεύθεροι αλωνίζουν χωρίς να τους πειράξει κανείς. Και το γεγονός ότι δεν κάνουν αρκετά (εκτός από τις τελετουργικές πορείες, φεστιβάλ και πετροπολέμους, δηλαδή τα ίδια πράγματα που δεν έχουν αποτέλεσμα) για μένα τουλάχιστον σημαίνει ότι είναι κι αυτοί λιγάκι ρατσιστές. Δεν είναι προτεραιότητά τους ότι νεοναζί βγαίνουν και μαχαιρώνουν κόσμο, ε, τι να κάνουμε, αυτός ο κόσμος δεν είναι τόσο "άνθρωποι" όσο εμεις, άλλα πράγματα υπερτερούν. Δε λέω ότι είναι εύκολο, εδω έχεις ένα κράτος που τους υποθάλπτει και τη μισή αστυνομία να ναι φιλαράκια τους. Οι δίκες τους έχουν αναβληθεί άπειρες φορές και μια χαρά βγαίνουν στην τηλεόραση να κάνουν τους μάγκες. Τι να πώ, πάντως ο πήχυς του αγώνα εναντίον τους πρέπει να ανεβεί κατα πολύ.

      Διαγραφή