Συνολικές προβολές σελίδας

Τετάρτη 13 Ιουνίου 2012

Δεν κρατήθηκε...πάει, τους καθάρισε

Mητσοτάκης:''Η ΝΔ είναι η μόνη που μπορεί να σχηματίσει κυβέρνηση''

Mητσοτάκης:''Η ΝΔ είναι η μόνη που μπορεί να σχηματίσει κυβέρνηση''

«Η Ελλάδα έχει επείγουσα ανάγκη από κυβερνητική σταθερότητα. Είναι ανάγκη να επανέλθουμε στην ομαλή λειτουργία της δημοκρατίας και γι’ αυτό χρειάζεται επειγόντως μια κυβέρνηση δυνατή» τόνισε ο τέως πρωθυπουργός Κωνσταντίνος Μητσοτάκης μιλώντας στο δελτίο του ΣΚΑΙ.

Ο κ. Μητσοτάκης εκτίμησε ότι το διακύβευμα των εκλογών είναι εάν η χώρα θα μείνει στο ευρώ ή θα επιστρέψει στη δραχμή, και επεσήμανε ότι η ΝΔ πρέπει να αναδειχθεί πρώτο κόμμα στις εκλογές γιατί «είναι η μόνη που μπορεί να σχηματίσει κυβέρνηση».

Παράλληλα, εξαπέλυσε επίθεση εναντίον του ΣΥΡΙΖΑ κάνοντας λόγο για γελοιότητες με το δίλημμα «Μνημόνιο ή ΣΥΡΙΖΑ» και κατηγόρησε τον Αλέξη Τσίπρα για διγλωσία αφού «άρχισε να έχει άλλη γλώσσα προς τα έξω και άλλη γλώσσα προς τα μέσα».

Για τη σύγκριση μεταξύ Αλέξη Τσίπρα και Ανδρέα Παπανδρέου, ο κ. Μητσοτάκης ανέφερε ότι οι δύο τους δεν έχουν σχεδόν καμία σχέση: «Ο Παπανδρέου ήταν έτοιμος να κυβερνήσει και πήρε το 48% του λαού. Είναι άλλο να έχεις το 17% και να παθαίνεις παραλήρημα μεγαλείου». Σύμφωνα με τον ίδιο, ο Αλέξης Τσίπρας δε θα έχει την ευκαιρία να δοκιμάσει την πρωθυπουργία αφού κανένα κόμμα δεν θα δεχθεί συγκυβέρνηση με τον ΣΥΡΙΖΑ.

2 σχόλια: