Συνολικές προβολές σελίδας

Πέμπτη 21 Ιουνίου 2012

Δόκτωρ Φώτης και Μίστερ Κουβέλης

4 σχόλια:

  1. μπραβο στον φωτη που τολμησε χωρισ καρεκλεσ χωρισ ανταλαγματα μονο για το καλο του λαου και τησ πατριδασ και παλι μπραβο !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. τι περίμενες από τον πολιτικο απόγονο Κυρκου ότι δεν θα έδινε γη και ύδωρ?άλλωστε ο κυρ φώτης έχει το κόμπλεξ τις εξουσίας και μην ξεχνάς ότι είναι δικηγορατζα.Αντε και στο μελλον καλη συνεργασια και με χρυσή αυγή. მელიტონ ქანთარია

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. AKOMH ΔΕΝ ΗΡΘΕ Ο ΑΝΤΩΝΑΚΗΣ ΚΑΙ ΟΙ ΑΚΡΟΑΡΙΣΤΕΡΟΙ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ....
    ΔΟΛΟΦΟΝΙΚΗ ΕΠΙΘΕΣΗ εδώ στο Ηράκλειο: Μαχαίρωσαν τον γιο υποψηφίας με την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ!
    Με την κλασική μέθοδο των 10 εναντίον 1 οι γνωστοί άγνωστοι ακροαριστεριστές του Ηρακλείου έστησαν ενέδρα στον νεαρό, τον χτύπησαν και τον μαχαίρωσαν στον λαιμό! Ευτυχώς το τραύμα δεν είναι σοβαρό αφού ο νεαρός κατάφερε να τραβηχτεί. Ξεκάθαρη δολοφονική απόπειρα από τους φονιάδες της άκρας αριστεράς! Σημειώθηκε ο αριθμός της πινακίδας του αυτοκινήτου και η αστυνομία έχει εξαπολύσει κυνηγητό για τον εντοπισμό τους. Τον λόγο έχει η δικαιοσύνη... (Εννοείται ΚΑΙ κατά των διαφόρων ηθικών αυτουργών- δημοσιογράφων κλπ).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Τα βιντεάκια που ρίχνει στο διαδύκτιο ο Σφυροδρεπανάκης. Μόνο που αυτά τα βίντεο είναι από τις πρώτες εκλογές και δεν αναφέρονται στο σήμερα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή