Συνολικές προβολές σελίδας

Τρίτη, 26 Ιουνίου 2012

Παραιτήθηκε ο Βερνίκος από υφυπουργός ΝαυτιλίαςΤην παραίτησή του υπέβαλε πριν από λίγο ο υφυπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής, Γιώργος Βερνίκος.
Η παραίτηση του Γιώργου Βερνίκου σύμφωνα με πληροφορίες υποβλήθηκε λόγω παλαιότερης υπόθεσης εμπλοκής του σε off shore εταιρεία για την οποία θέσει ζήτημα ο ΣΥΡΙΖΑ.

Η είδηση για την ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ

Με ανακοίνωσή του το γραφείο Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ, υπενθυμίζει ότι με βάση το νόμο 3849/2010 (αρθρο 6) απαγορεύεται ρητά Υπουργοί και εν γένει πολιτικά πρόσωπα να συμμετέχουν σε offshore εταιρίες, προβλέποντας μάλιστα βαρύτατες ποινές και πρόστιμα σε περίπτωση παραβίασης του νόμου.
Ξεκαθαρίζοντας πως δεν υπάρχει προσωπικό ζήτημα εναντίον του νέου Υφυπ. Ναυτιλίας και Αιγίου, αντιθέτως σύμφωνα με την ανακοίνωση ο ΣΥΡΙΖΑ τρέφει "ιδιαίτερη εκτίμηση για την αγωνιστική του στάση ενάντια στη χούντα και για την υπεράσπιση της δημοκρατίας."
Ο ΣΥΡΙΖΑ συνεχίζει παραθέτοντας την Υπουργική απόφαση σύμφωνα με την οποία εγκρίνεται η εγκατάσταση, στην Ελλάδα,  υποκαταστήματος της εταιρίας Vernicos Offshore Group S.A. με έδρα τα νησιά Μάρσαλ. 
Ο Γ. Βερνίκος είναι πρόεδρος της Vernicos Yachts,  η οποία συμμετέχει στη Vernicos Offshore Group .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου