Συνολικές προβολές σελίδας

Παρασκευή 8 Ιουνίου 2012

Εξαφανίσθητου!, του Γιάννη Μακριδάκη


Η γελοιότητα του κοινωνικού επιβήτορα φαίνεται πάντοτε αμέσως μετά την αναίσχυντη  συμπεριφορά του.
Διότι ο κοινωνικός επιβήτορας πάντοτε είναι αναίσχυντος και πάντοτε ακολούθως κότα.
Γεμάτη η Ελλάδα από τέτοια γελοία υποκείμενα.
Παλικαράκια της πορδής, αποτελέσματα αιμομικτικών συνευρέσεων “καθαρών φυλών”, πάσχοντα όλα από κόμπλεξ μικροφαλλίας, αμόρφωτα κουτσούρια συν τοις άλλοις, έχουν την τρίχα σηκωμένη για καβγά και εξύβριση. Άμα είναι μαζί με το υπόλοιπο κοτέτσι, κάνουνε τα πετεινάρια. Αλλά άμα είναι μοναχοί, φέρονται ως αυτό που πραγματικά είναι: Κότες.
Χτυπούν κι εξαφανίζονται για να μην υποστούν τις συνέπειες της πράξης τους. Η κουτσουλιά φεύγει ανεξέλεγκτα από τον πρωκτό τους ακόμα και την ώρα της αποκοτιάς τους. Χτυπούν με το μυαλό στο λάκισμα.
Ούτε τσίπα, ούτε αξιοπρέπεια, ούτε περηφάνια. Δεν περιμένει κανείς από έναν ψευτοπαλικαρά να παραμείνει στητός στη θέση του και να πει, ναι, το έκανα διότι αυτό πίστευα, διότι αυτό με εξέφραζε, διότι έτσι ένιωθα και διότι θα το ξανακάνω άμα ξαναβρεθώ σε τέτοια κατάσταση. Δεν περιμένει κανείς από τέτοιους γελοίους τύπους να υποστηρίξουν τις επιλογές και τις συμπεριφορές τους. Διότι ο καθένας στέκεται στο ύψος του. Κι οι κότες στο δικό τους.

2 σχόλια:

  1. μελών της Χρυσής Αυγής.

    «Η Αστυνομία λειτουργεί στα πλαίσια της μελών της Χρυσής Αυγής.>>

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Γνωστός Άγνωστος8 Ιουνίου 2012 στις 10:02 μ.μ.

    Σύντροφε Μακριδάκη, μη ματαιοπονείς. Νομίζεις πως η ΕΛΑΣ αν ήθελε, δεν θα τον εντόπιζε αμέσως; Εδώ κάποια σαΐνια βρίσκουν...IP στο λεπτό!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή