Συνολικές προβολές σελίδας

Κυριακή 24 Ιουνίου 2012

Αποκάλυψη για πλαστό τίτλο του υφυπουργού υγείας Μάριου Σαλμά


Φωτογραφία για Το πρώτο ΣΟΚ στο Μέγαρο Μαξίμου απο την αποκάλυψη για το πλαστό τίτλο του υφυπουργού υγείας Μάριου Σαλμά
Μείζον θέμα έχει προκύψει τις τελευταίες ώρες με την αποκάλυψη για το πλαστό τίτλο του νέου υφυπουργού Υγείας Μάριου Σαλμά, ενώ ήδη στελέχη του Μεγάρου Μαξίμου εισηγούνται στο Σαμαρά την άμεση απομάκρυνσή του. Βάσει των στοιχείων από το Πανεπιστήμιο Αθηνών ο Μάριος Σαλμάς διέπραξε αντιποίηση καθηγητικού τίτλου που ΔΕΝ τον δικαιούται. Στις 27-8-2008 ο τότε υφυπουργός της Κυβέρνησης Καραμανλή Μάριος Σαλμάς πετυχαίνει με την 332/27-8-2008 πράξη του πρύτανη του Πανεπιστημίου της Αθήνας, τον διορισμό του σε κενή θέση ΔΕΠ στη βαθμίδα του επίκουρου καθηγητή της Ιατρικής Σχολής.

Στην ακαδημαϊκή κοινότητα επικρατεί αναβρασμός και τίθενται ερωτήματα για την ενέργεια αυτή.
Το πρώτο ΣΟΚ στο Μέγαρο Μαξίμου απο την αποκάλυψη για το πλαστό τίτλο του υφυπουργού υγείας Μάριου Σαλμά - Φωτογραφία 2 

Στις 2-6-2011 όμως όταν όλα έχουν μαθευτεί, ο τότε υφυπουργός Παιδείας Ιωάννης Πανάρετος, με την 122938/2-6-2011 απόφαση του, ακυρώνει τον ψεύτικο τίτλο του Σαλμά (κατά την απόφαση) με το αιτιολογικό ότι "διαπιστώθηκαν πλημμέλειες στη διαδικασία εκλογής αυτού οι οποίες καθιστούν παράνομη την εκλογή και την πράξη διορισμού του".

Δηλαδή με απλά λόγια ο κύριος υφυπουργός παραπλάνησε τα ανώτατα πανεπιστημιακά όργανα και εκμεταλλεύτηκε την υπουργική του ιδιότητα και αντιποιώντας καθηγητικό τίτλο, πήρε δημόσιο αξίωμα

3 σχόλια:

  1. καλά Ο Σαλμάς δεν έχει το χαρτί αυτό άλλοι που έχουν πλαστά πτυχία εξωτερικού δεν μας ενοχλεί?

    (αναρχικός δεξιός)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΟΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΝΑ ΠΑΕΙ ΣΤΟΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ.
      ΚΩΣΤΑΣ ΣΗΜΙΤΗΣ

      Διαγραφή