Συνολικές προβολές σελίδας

Τρίτη 19 Ιουνίου 2012

Μισθό, ρουχισμό, εκπτώσεις από σουπερμάρκετ και αθλητικές εταιρίες, για δολοφονίες μεταναστών;

Μια πολύ σοβαρή καταγγελία γίνεται σε αυτό εδώ το blog. Είναι επείγουσα ανάγκη, οι εισαγγελικές αρχές της χώρας, να καλέσουν άμεσα τον άνθρωπο που κάνει την καταγγελία, να καταθέσει ούτως ώστε, αν αυτά που λέει ευσταθούν, να ξεκινήσει άμεσα έρευνα. Αν πράγματι αυτά ευσταθούν, που από τα τελευταία περιστατικά που βλέπουν το φως της δημοσιότητας, δεν χωράει αμφιβολία ότι συμβαίνουν, τα πράγματα στην Ελλάδα είναι πολύ πιο σοβαρά απ’όσο νομίζει κανείς. Διαβάστε την καταγγελία:



"Σήμερα είδα ράμματα στο κεφάλι ενός γνωστού μου ρωσσοπόντιου και τον ρώτησα τι του συνέβη. Η απάντηση ήταν απίστευτη… Συμμετείχε σε ένα ντου της “Χρυσής Αυγής” σε ένα σπίτι οπου διέμεναν Πακιστανοί υπήκοοι στον Ασπρόπυργο, και κυριολεκτικά τους θέρισαν! Το’παιξα ανήξερος-σχεδόν γοητευμένος- και άρχισα να τον ρωτάω τι γίνεται εκεί.
Οποιος λοιπόν συμμετέχει ενεργά σε τέτοιες επιχειρήσεις έχει πρώτα απ’όλα δωρεάν ρουχισμό (μπλουζάκια-παντελόνια-αρβύλες) της “Χρυσής Αυγής” αλλά και εξοπλισμό (στιλέτα-ρόπαλα ακόμα και πιστόλια). Επίσης, έχουν έκπτωση 40% σε συγκεκριμένα σούπερ μάρκετ και 65% έκπτωση σε πρατήρια της nike και της addidas!!! Φυσικά δεν τελειώνει εδώ…  Όποιος συμμετέχει σε επιχειρήσεις μετά τις 10 το βράδυ (οι οποίες,  μου άφησε να εννοηθεί ότι είναι δολοφονικές απο τους σκληρούς πυρήνες) λαμβάνει ένα bonus το μήνα περί τα 500 ευρω!!! Οι επιθέσεις είναι πολύ καλά οργανωμένες, με τσιλιαδόρους και σε συνεννόηση με τις αστυνομικές αρχές!!! Στις επιχειρήσεις αυτές, η πλειοψηφία που λαμβάνει μέρος είναι αλλοδαποί μετανάστες (ρώσσοι-αλβανοί κ.α.) και οι έλληνες’ που συμμετέχουν κάνουν χρήση κοκαΐνης η οποία κι αυτή είναι δωρεάν, φυσικά…  ”Έλα να δεις πώς είναι, περνάμε πολύ ωραία…” μου είπε… Πίσω απ’αυτη τη μάστιγα, που ονομάζεται “Χρυσή Αυγή”,  υπάρχουν, όπως διαφαίνεται, εύποροι μεγαλοκαταστηματάρχες και μεγαλοκαρχαρίες οι οποίοι πριμοδοτούν την οργάνωση αυτή, με σκοπό άλλου είδους οφέλη, ενώ οι θεσμοί και οι νόμοι  του κράτους, δεν ισχύουν …”
Διαβάστε ολόκληρη την καταγγελία εδώ. 

1 σχόλιο:

  1. Δίδεται δωρεάν σε όποιον το επιθυμεί αριθμός εκπτωτικής κάρτας ΜΑΣΟΥΤΗ με άμεση έκπτωση 5% στις αγορές σας.
    Αποστείλατε όνομα, ηλικία και περιοχή στο email kartamasouti@hotmail.gr για να την λάβετε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή