Συνολικές προβολές σελίδας

Τρίτη 12 Ιουνίου 2012

Νέα δολοφονική ρατσιστική επίθεση




Νέα επίθεση κατά μεταναστών σημειώθηκε στις 03.00 τα ξημερώματα της Τρίτης στα όρια Κερατσίνι – Πέραμα. Σύμφωνα με την καταγγελία στο tvxs.gr από κάτοικο της περιοχής που έστειλε και τις φωτογραφίες, μέλη της Χρυσής Αυγής επιτέθηκαν σε μονοκατοικία όπου ζουν πέντε Αιγύπτιοι ψαράδες, προκαλώντας ζημιές και τραυματίζοντας πολύ σοβαρά τον έναν εξ’ αυτών.
Σύμφωνα με τις καταγγελίες, περίπου 20 μέλη της οργάνωσης, με δέκα μηχανάκια κατευθύνθηκαν στο σπίτι, στο οποίο προκάλεσαν ζημιές και σε δυο αυτοκίνητα, που ήταν σταθμευμένα έξω από το σπίτι.
Οι τέσσερις από τους Αιγύπτιους ξύπνησαν και κατάφεραν να ξεφύγουν, ωστόσο, ο ένας κοιμόταν στην ταράτσα της μονοκατοικίας και δεν τα κατάφερε. Σύμφωνα με την καταγγελία, τα μέλη της Χρυσής Αυγής τον χτύπησαν αλύπητα και τον τραυμάτισαν σοβαρά.
Έχει μεταφερθεί στο Τζάνειο, ωστόσο, καθώς η κατάσταση της υγείας του κρίνεται σοβαρή, αναμένεται να μεταφερθεί στο ΚΑΤ. Σύμφωνα με πληροφορίες, 6 από τους δράστες της επίθεσης, πέντε άντρες και μια γυναίκα, προσήχθησαν από την αστυνομία και μεταφέρθηκαν στην Ασφάλεια Αττικής. 

http://tvxs.gr/news/ellada/kataggelia-meli-tis-xrysis-aygis-eisebalan-se-spiti-kai-traymatisan-sobara-aigyptio-meta


Απλώς να σημειωθεί ότι οι Αιγύπτιοι ψαράδες βρίσκονται και εργάζονται στη χώρα μας απολύτως νόμιμα, με διακρατική συμφωνία των δύο χωρών.
Ψιλά γράμματα....

1 σχόλιο:

  1. Προβοκάτσια της κακιάς ώρας... Πήγανε, λέει, με μπλουζάκια της ΧΑ... Μα, καλά, για πόσο μαλάκες μας περνάνε;; Οι δε Άραβες, μπορεί να μη ξέρουν γρι από κατανόηση ευρωπαϊκού αλφαβήτου, αλλά το λογότυπο με τον αρχαιοελληνικό γραφικό χαρακτήρα το ανέγνωσαν εύκολα! ΕΛΕΟΣ...
    Πρόσεξε, πολυαγαπημένη μου Σφιγγούλα, δε λέω πως οι ΧΑίτες είναι οσιοπαίδες και τα λοιπά, τουναντίον! Αλλά, ακόμα κι ο έχων IQ ψηφοφόρου ΔΗΜΑΡ μπορεί να καταλάβει το αυτονόητον! Μου θυμίζει την παπαριά με τον Μπαγκλαντεσιανό που η βρωμοαριστερά διέδωσε την επαύριο του φόνου του Μ.Καντάρη, η οποία απεδείχθη μέγιστη φόλα, καθότι ο θανών ήτο μέλος ναρκωμαφίας και ο φόνος αποτέλεσμα συνήθους ξεκαθαρίσματος...

    ΑπάντησηΔιαγραφή