Συνολικές προβολές σελίδας

Κυριακή 10 Ιουνίου 2012

Πιτσαρία Αντώνης Σαμαράς



απλά σημειώνουμε ότι είναι πραγματικό
από την διαδικτυακή εκπομπή του κου Χατζηνικολάου

2 σχόλια:

  1. βλέπω τόσο καιρό ειδήσεις αυτό με λύγισε! σκεφτόμουν πότε θα το δεις..δε γινόταν να μην έχεις σχολιάσει! τί καθόμαστε ρε παιδιά, ελάτε όλοι μαζί να ανοίξουμε μια επιχείρηση..θα σκίσει λεμε, το'χει! αντώνης ο πιτσαράς θα λέγεται ή κάπως έτσι..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. "Όταν τόσο η Ευρωπαϊκή Ένωση όσο και οι χώρες έχουν αναγνωρίσει κλπ κλπ", λέει ο κ. Τσίπρας.

    Μόνο που με την Ευρωπαϊκή Ένωση (και φυσικά και με της χώρες "της" ξεχωριστά) αυτό που συμβαίνει είναι το εξής:

    - “Στα πλαίσια των διατάξεων του παρόντος κεφαλαίου, απαγορεύεται οποιοσδήποτε περιορισμός των κινήσεων κεφαλαίων μεταξύ κρατών – μελών και τρίτων χωρών” (άρθρο 73Β παράγραφος 1 της Συνθήκης του Μάαστριχτ)
    - Οποιαδήποτε μέτρα και διαδικασίες θεσπίζουν τα κράτη – μέλη “δεν μπορούν να αποτελούν ούτε μέσο αυθαίρετων διακρίσεων ούτε συγκεκαλυμμένο περιορισμό της ελεύθερης κίνησης των κεφαλαίων και των πληρωμών όπως ορίζεται στο άρθρο 73Β” (άρ. 73Δ παρ. 3)
    - “…Τα κράτη – μέλη και η Κοινότητα δρουν σύμφωνα με την αρχή της οικονομίας της ανοικτής αγοράς με ελεύθερο ανταγωνισμό, που ευνοεί την αποτελεσματική κατανομή των πόρων (sic), και σύμφωνα με τις αρχές του άρθρου 3Α” (άρ. 102Α)
    - Στο άρθρο 3Α επίσης: “…η δράση των κρατών – μελών και της Κοινότητας … ασκείται σύμφωνα με την αρχή της οικονομίας της ανοικτής αγοράς με ελεύθερο ανταγωνισμό”.

    Αυτά τα "νεοφιλελεύθερα" όμως αποτελούν "δέσμευση" ανεξάρτητα από οποιεσδήποτε φραστικές επιθέσεις στα "νεοφιλελεύθερα υποδείγματα".

    Αυτά τα λίγα, μια που μετά τις 17 έρχεται και η 18/6.

    ΑπάντησηΔιαγραφή