Συνολικές προβολές σελίδας

Τετάρτη 27 Ιουνίου 2012

Ένας "Αυθαίρετος" στην Βολισσό




Τις επόμενες μέρες θα φιλοξενηθεί στην Βολισσό ο ηθοποιός και ποιητής Χρήστος Βαλαβανίδης, στα πλαίσια της εργασίας του για την θεατρική διασκευή και σκηνοθεσία του μυθιστορήματος του Γιάννη Μακριδάκη "Η άλωση της Κωσταντίας", το οποίο θα ανέβει το φθινόπωρο στο θέατρο Μεταξουργείο με πρωταγωνίστριες την Άννα Βαγενά και την Ελένη Γερασιμίδου.
Το απόγευμα της Κυριακής 1ης Ιουλίου θα διοργανωθεί στο "μούρκι Ροδώνα" μια συζήτηση για την Τέχνη με αναφορές στο Θέατρο, στην Πεζογραφία, στην Ποίηση, ως ευκαιρία γνωριμίας με τον φιλοξενούμενο και ως πρόταση αντίστασης στην κρίση της εποχής (όχι της οικονομίας)
Για συμμετοχές επικοινωνήστε: akridaki@gmail.com

Γιάννης Μακριδάκης

3 σχόλια:

  1. Αχ σφίγγα μου, αλί και τρισαλί, τα 'μαθες τα νέα;;;
    http://theinsider.gr/index.php?option=com_content&view=article&id=19905:o-ap-gkletsos-dimioyrgei-politofylaki-sti-anatoliki-fthoiotida&catid=68:people&Itemid=48
    Κι ο Αποστόλης φασίστεψε(sic-κατά το "ο Μωριάς τούρκεψε")!!...
    Οϊμέ, ζητά να δημιουργηθεί πολιτοφυλακή, για να προστατέψει τους συντοπίτες του, καλά φασισταριά κι αυτά, από τις επελάσεις των γύφτων, συγγνώμη, των.. "Ρομά", όπως θα ΄λεγε κι ο καλοπληρωμένος από την καπιταλιστική ΕΕ φίλος σου Δημητράς..
    Και τώρα τι θα γένουμε χωρίς Αποστόλη;;
    Ο άνθρωπος αυτός ήτο κάποια λύσις...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ενώ η ΧΑ ψηφίστηκε ΝΟΜΙΜΩΣ από 500.000 έλληνες και ΔΙΚΑΙΟΥΤΑΙ τον 7ο α/π, οι κοπτόμενοι για δικαιώματα δημοκράταροι ΔΕΝ θέλουν να της δώσουν την θέση.
    Αρχίζουμε με σκληρή κόντρα εκεί μέσα. Μετά να ΜΗ παραπονιούνται για το τι θα βλέπεουμε να γίνεται.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή