Συνολικές προβολές σελίδας

Παρασκευή 2 Μαρτίου 2012

ΘΑΝΑΤΟΣ ΣΤΟΝ ΥΠΑΝΘΡΩΠΟ!!!

ΠΡΩΤΟΦΑΝΗΣ ΚΑΚΟΠΟΙΗΣΗ ΣΚΥΛΟΥ ΑΠΟ ΑΝΡΘΩΠΟΜΟΡΦΟ ΤΕΡΑΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ)

2012-03-01 20:13
PhotobucketΠρωτοφανές περιστατικό κακοποίησης ενός σκύλου συνέβη στην Κλειδού σίγουρα από κάποιον ψυχικά άρρωστο, καθώς ανθρώπινος νους δεν μπορεί να συλλάβει τι σκέφτηκε να κάνει στο άτυχο ζώο. Το συγκεκριμένο ανθρωπόμορφο τέρας έδεσε γύρω από το φαλό του ζώου έναν σκοινί και το έσφιξε, οδηγώντας το έτσι σε αργό και βασανιστικό θάνατο. Το περιστατικό έγινε γνωστό σε εμάς από αναγνώστρια της εφημερίδας μας, η οποία είδε το άτυχό ζώο να περιφέρεται στην Κλειδού και το περιέθαλψε αρχικά εκείνη και εν συνεχεία μας κατήγγειλε το γεγονός. Με τη σειρά μας μόλις ενημερωθήκαμε, επικοινωνήσαμε με την υπεύθυνη του Ενθέτου "Ζωοφιλία" της ChiosPressKτηνίατρο, Αμαλία Μήτσουρα, που έσπευσε στην περιοχή αφιλοκερδώς και παρέσχε άμεση ιατρική φροντίδα στο ζώο, χορηγώντας του ισχυρή αντιβίωση και αντιφλεγμονώδη. Ακόμη δεν έχει διαφύγει πλήρως τον κίνδυνο, αφού ίσως τελικά χρειαστεί τις επόμενες μέρες να γίνει ακρωτηριασμός των γεννητικών του οργάνων. Το ζώο αναρρώνει σε ασφαλές μέρος με φροντίδα και αγάπη.




Διαβάστε περισσότερα: http://www.chiospress.gr/news/%cf%80%cf%81%cf%89%cf%84%ce%bf%cf%86%ce%b1%ce%bd%ce%b7%cf%83%20%ce%ba%ce%b1%ce%ba%ce%bf%cf%80%ce%bf%ce%b9%ce%b7%cf%83%ce%b7%20%cf%83%ce%ba%cf%85%ce%bb%ce%bf%cf%85%20%ce%b1%cf%80%ce%bf%20%ce%b1%ce%bd%cf%81%ce%b8%cf%89%cf%80%ce%bf%ce%bc%ce%bf%cf%81%cf/

6 σχόλια:

  1. θάνατος στο τέρας με πίσσα και πούπουλα και να του βάλω φωτιά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πιάστε τον και να του κάνουμε ακριβώς το ίδιο.Καρκίνο στο αίμα του!Ψόφος κακός στον λεχρίτη...Ανθρώπινη ρατσα.Ό,τι χειρότερο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩΣ ΘΑ ΤΟΥ ΤΑ ΚΟΒΑ !!!!!!!!!!.........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. να του τα κοψουν αφου πρωτα του τα συνδεσουν στην πριζα και του προκαλεσουν μερικα ηλεκτροσοκ..και να του τα δωσουν να τα φαει.....το κτηνοοοοος!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Όλο τις ίδιες μαλακίες ακούω κάθε φορά που γίνεται κάτι τέτοιο. Βγαίνουν οι φιλόζωοι και ξεσπάνε με βρισίδια και οι γαμημένοι σκυλοδολοφόνοι κυκλοφορούν ανενόχλητοι στο χωριό, στο νησί, στην πόλη.
    Στις περισσότερες των περιπτώσεων αυτά γίνονται σε μικρές κοινωνίες όπου είναι πάρα πολύ εύκολο να βρεθεί ο δράστης με μια σχετικά εκτεταμένη έρευνα.
    Αντί να μας πρήζετε τα αρχίδια με τα βρισίδια σας οργανωθείτε και κάψτε τα σπίτια των δολοφόνων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή