Συνολικές προβολές σελίδας

Παρασκευή, 2 Μαρτίου 2012

Εδώ τους καλούμε σε εκδηλώσεις...

Πλάτη καλούν τους πολίτες να γυρίσουν στους βουλευτές της Φθιώτιδας όλες οι συλλογικότητες και αγανακτισμένοι του νομού. Τους ζητούν να συμμετάσχουν στον κοινωνικό αποκλεισμό που ξεκινά αύριο 3 Μαρτίου ο οποίος θα περιλαμβάνει απαξιωτική στάση απέναντι στους 5 βουλευτές που ψήφισαν αδίσταχτα την ισοπέδωση της ζωής μας όπως αναφέρουν χαρακτηριστικά σε ανακοίνωσή τους.
Το κάλεσμα των αγανακτισμένων ξεκινά ως εξής....
όταν η εξουσία διαλύει την κοινωνία επιβάλλοντας την φτώχεια και τον ολοκληρωτισμό η κοινωνία επιστρέφει στην εξουσία τον κοινωνικό αποκλεισμό.
Με αυτή την διαπύστωση οι αγανακτισμένοι, η παρέμβαση πολιτών, το κίνημα δεν πληρώνω,το ΕΑΜ ανταλλακτικό δίκτυο οικονομίας ΤΕΜ φθιωτιδας ,οι πολιτες της Λαμιας ενάντια στα χαράτσια καλούν όλους τους πολίτες άνεργους και εργαζόμενους να σταθούν όρθιοι και να σηκώσουν το κεφάλι ψηλά αποκλείοντας απο την κοινωνική ζωή του νομού σε κάθε επίπεδο, τους 5 βουλευτές Φθιωτιδας που ψηφίσαν ναι στο μνημόνιο 2 αλλα και όλους τους εκπροσώπους της .... κυβέρνησης που θα επιχειρήσουν να έρθουν στην περιοχή για τις ανόητες όπως χαρακτηρίζουν φιέστες τους.
Θεωρώντας ότι οι βουλευτές δεν εκπροσώπησαν ποτέ τους πολίτες της Φθιώτιδας τα μέλη των οργανώσεων προτρέπουν όλοι μαζί ενωμένοι να ξαναχτίσουμε τις κοινωνικές μας σχέσεις στον τόπο που ζούμε έτσι ώστε κάτω από τα ερείπια να έρθει στην επιφάνεια ένα νέος κόσμος.
Από το Σάββατο 3 Μαρτίου ξεκινάμε και τους επιβάλλουμε κοινωνικό αποκλεισμό επ΄ αόριστο:
δεν τους μιλάμε...
δεν τους ακούμε...
δεν τους κάνουμε παρέα...
δεν τους αποδεχόμαστε σε καμία κοινωνική μας εκδήλωση...
δεν τους σερβίρουμε...
δεν τους βάζουμε βενζίνη στα αυτοκίνητα τους...
δεν τους υπηρετούμε πια...
δεν πουλάμε...
Συλλογικότητες Λαμίας
(αγανακτισμένοι, παρέμβαση πολιτών, κίνημα δεν πληρώνω, ΕΑΜ ανταλλακτικό δίκτυο οικονομίας ΤΕΜ φθιωτιδας , πολιτες της Λαμιας ενάντια στα χαράτσια) Λαμία 1/3/2012.

6 σχόλια:

 1. Πορδοκουλτουρες, πως παμε απο ρυπους στη Χιο;

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. ρε μαλακα εσύ βρομίζεις όλοι την ελλάδα

   Διαγραφή
 2. ¨Εχουμε εσένα βρωμιάρη!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. Ετοιμαστειτε για οσα ερχονται εντος του ετους.Μπορει να το παιζετε πορδοκουλτουρες αλλα απο δω και μπρος θα μαθετε να πληρωνετε και φορους.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. Μην ταίζετε το κτήνος.

  ΑπάντησηΔιαγραφή