Συνολικές προβολές σελίδας

Τετάρτη 7 Μαρτίου 2012

Άνοιξε η σαιζόν;;

Επεισόδια στην παρέλαση για την Ενσωμάτωση της Δωδεκανήσου...όπου παραβρέθηκαν ο γγ Νησιωτικής Πολιτικής, Δ. Χαλκιώτης, ως εκπρόσωπος της κυβέρνησης,  ο βουλευτής της ΝΔ, Κ. Καραγκούνης, και οι ανεξάρτητοι βουλευτές Μ. Ιατρίδη και Γ. Κασσάρας.

Τα μέλη ομάδας «αγανακτισμένων» πολιτών, αφού επί αρκετή ώρα αποδοκίμαζαν τους πολιτικούς με υβριστικά συνθήματα, έσπασαν τον κλοιό της αστυνομίας και εκσφενδόνισαν προς την εξέδρα των επισήμων γιαούρτια και μπουκάλια με νερό, με αποτέλεσμα να διακοπεί η παρέλαση. 

Σύμφωνα με το rhodes-kolossos.com η αστυνομία έχει προχωρήσει σε συλλήψεις...



Οι πολιτικοί αποχώρησαν και οι «αγανακτισμένοι» πολίτες παρέμειναν για ώρα στο σημείο πολιορκώντας την εξέδρα, όπου βρίσκονταν οι εκπρόσωποι της στρατιωτικής ηγεσίας.



Κατ’ αρχήν όσοι κατέθεσαν στεφάνι στον Βωμό της Πατρίδας, δέχτηκαν πολλές αποδοκιμασίες από τους συγκεντρωμένους.
Σύμφωνα με το ipaper.gr ο εκπρόσωπος του ΠΑΣΟΚ Δημήτρης Καρατζιάς δέχθηκε άγρια φραστική επίθεση κατά την κατάθεση στεφάνου, όπως κι ο εκπρόσωπος της ΝΔ Σάββας Πεταλάς, ενώ πολύ έντονα αποδοκιμάσθηκε ο δήμαρχος Στάθης Κουσουρνάς.

Πανό που κρατούσαν αγανακτισμένοι πολίτες ανέγραφε πως «Είχαμε την κατοχή των Ιταλών, τώρα έχουμε την κατοχή των Τραπεζών».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου