Συνολικές προβολές σελίδας

Πέμπτη 8 Μαρτίου 2012

Βρέθηκε στη φυλακή για έλλειψη ασφάλειας αυτοκινήτου και 2200 ευρώ…

Τρεις μήνες φυλακή γιατί δεν έχει να πληρώσει το ποσό των 2200 ευρώ ώστε να εξαγοράσει την ποινή του θα παραμείνει 55χρονος συμπολίτης μας.
Ο 55χρονος Μ.Φ ναυτικός στο επάγγελμα,  καταδικάστηκε πριν λίγες ημέρες σε τρεις μήνες φυλάκιση και τριακόσια ευρώ πρόστιμο με δικαίωμα εξαγοράς επειδή στερούνταν άδεια ασφάλισης αυτοκινήτου.... 
Ωστόσο η άσχημη οικονομική του κατάσταση και τα  προβλήματα υγείας που αντιμετωπίζει , δεν του επιτρέπουν να διαθέσει αυτό το ποσό και έτσι είναι υποχρεωμένος να εκτίσει κανονικά την ποινή του.
Ήδη διάφοροι συμπολίτες μας έχουν ενδιαφερθεί αλλά μέχρι στιγμής παρά τις προσπάθειες που έχουν γίνει αποτέλεσμα δεν υπάρχει και ο ίδιος παραμένει φυλακισμένος.
Σύμφωνα με όσα έχουν γνωστά ο ναυτικός παραμένει νοσηλευόμενος στο Νοσοκομείο Χίου εκεί όπου κρατείται από τις 28 Φεβρουαρίου όταν και οδηγήθηκε στις φυλακές ενώ στην καλύτερη περίπτωση η αποφυλάκιση του θα γίνει μετά τις αρχές Απριλίου αφού αναμένεται να καταθέσει σχετική αίτηση αποφυλάκισης .
Ήδη η περίπτωση του συζητείται έντονα ακόμα και ανάμεσα στους υπαλλήλους της φυλακής οι οποίοι τουλάχιστον στο παρελθόν όταν μπορούσαν έκαναν και έρανο μεταξύ τους ώστε να βοηθήσουν στην αποφυλάκιση τέτοιου είδους κρατουμένους.
Όμως  λόγω και της οικονομικής συγκυρίας κάτι τέτοιο στην παρούσα φάση φαντάζει αδύνατον ή τουλάχιστον πολύ δύσκολο.
Αν κάποιος έχει την δυνατότητα να βοηθήσει προς αυτή τη κατεύθυνση οι υπάλληλοι στη φυλακή είναι πρόθυμοι να τον κατευθύνουν…. .  
στα μπουντρούμια επειδή δεν είχε να πληρώσει την ασφάλεια ..
όλοι μέσα θα πάμε, άλλος επειδή θα πετάξει αλεύρι σε πολιτικό,άλλος για ασφάλεια , άλλος για κλάσιμο , άλλος για ρέψιμο
αν κλέψεις βεβαια κανα εκατομμύριο πάς για υπουργός

3 σχόλια:

  1. έτσι λοιπόν μπήκε στη φυλακή γιατί δεν είχε να εξαγοράσει την ποινή του που του επέβαλε το δικαστήριο .Αυτός ο φασισμός είναι πια μέσα στα σπίτια και σε όλο το κοινωνικό ιστό όταν αρνούνται οι θεραπαινίδες τις θέμιδος να βάλουν πίσω από τα σιδερα επωνυμους και το χειρότερο από όλα είναι ότι την χρησιμοποιούν πάντοτε. Κλεισμένοι σε ένα κλισέ και με την δυνατότητα ότι δεν τους κάνουν κριτική και πίσω από διαφορα νομικίστικα τερτιπιπια αποδίδουν τα του καίσαρος.Καταλαβαίνετε λοιπόν ότι ένα σύστημα συντηρεί όλους αυτούς που με κανένα τρόπο δεν άγγιξαν από τα γνωστά ονόματα που έχουν κατακλέψει το λαό και το δημόσιο χρήμα έως την ατιμωρησία την είχαν κάνει σημαία τους.Δεν αναλογίστηκαν ποιος έφερε σε αυτή την κατάσταση αυτό τον άνθρωπο που να μην έχει να πλήρωση την ποινή του.Ντροπή σας και εξευτελισμός

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. kai o stefanpoulos na zita meiosi enikiou ousr ka8ikia

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μόνο οι φίλοι σου οι λαθρομετανάστες συλλαμβάνονται το βράδυ και το πρωί αφήνονται ανενόχλητοι to live their myth in Greece!
    Ρατσισμός-φασισμός indeed!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή