Συνολικές προβολές σελίδας

Παρασκευή 30 Μαρτίου 2012

ΔΕΛΤΊΟ ΤΎΠΟΥ



Μας εκπλήσσει η ευκολία με την οποία ο κ. Μουσουρούλης παρουσιάζει την αντίθεση του στην ένσταση αντισυνταγματικότητας που κατέθεσε ο ΣΥΡΙΖΑ για  τον Ευρωπαϊκό Μηχανισμό Σταθερότητας, στον οποίο προβλέπεται με απλά λόγια ότι,  από τα έσοδα   του κράτους, πρώτα θα πληρώνονται οι ξένοι «δανειστές» μας, και ότι περισσέψει θα πηγαίνουν σε μισθούς συντάξεις, φάρμακα, σχολεία ..κλπ.
Αναδεικνύεται έτσι  ο κ. Μουσουρούλης και το κόμμα του,  στους πλέον ένθερμους υποστηρικτές του μνημονίου,  και χέρι –χέρι με την κ.Τσουρή και το ΠΑΣΟΚ, ψηφίζουν   και υλοποιούν  όλες τις αντικοινωνικές και αντιλαϊκές διατάξεις του μνημονίου, χωρίς αναστολές και επιφυλάξεις για την βαρβαρότητα στη οποία οδηγούν την  κοινωνία.
Απέναντι στο μαύρο μέτωπο που προσπαθούν να χτίσουν και στη Χίο τα δυο κόμματα των μνημονίων, αποκτά ιδιαίτερη σημασία η ενωτική πρόταση του ΣΥΡΙΖΑ  για την συγκρότηση ενός ανοιχτού αγωνιστικού  μετώπου με βάση τη συνεργασία των δυνάμεων της αριστεράς, της ριζοσπαστικής οικολογίας και σοσιαλιστών, όλων αυτών που δεν χωρούν οι αξίες, οι ιδέες και τα όνειρά τους στη πολιτική των μνημονίων της υποτέλειας. 
Χίος 30-3-12
Η ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΣΥΡΙΖΑ ΧΙΟΥ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου