Συνολικές προβολές σελίδας

Τρίτη 20 Μαρτίου 2012

Λουκέτο την Πέμπτη

Γενικό λουκέτο βάζει η Χίος την Πέμπτη, ύστερα από την σημερινή συνεδρίαση των φορέων, όπου τελικά εγκρίθηκε ομόφωνα Παγχιακή κινητοποίηση για τη συγχώνευση του Οίκου Ναύτου με τον ΕΟΠΥΥ.
Σύμφωνα με τον Δήμαρχο Χίου, Πολύδωρο Λαμπρινούδη στην κινητοποίηση πρέπει να συμμετέχουν όλοι, αφενός γιατί πρέπει να σταλεί ηχηρό μήνυμα στην Κυβέρνηση και αφετέρου γιατί η υποβάθμιση στον τομέα της υγείας μας αφορά όλους.
Στην τοποθέτησή του ο Πρόεδρος του Ν.Τ. της ΑΔΕΔΥ, Γιώργος Αμπαζής, επισήμανε ότι ψήφισμα που κατέθεσαν οι κάτοικοι Λαγκάδας – Συκιάδας στο προηγούμενο Δημοτικό Συμβούλιο θα μπορούσε να αποτελέσει «οδηγό» των διεκδικήσεων όλων των δημοτών και όχι μόνο των ναυτικών.
Όσον αφορά την ημέρα διεξαγωγής της κινητοποίησης διαφώνησαν ΟΕΒΕ και Εμπορικός Σύλλογος, τονίζοντας ότι το χρονικό περιθώριο για να ενημερώσουν τα μέλη τους είναι μικρό. Οι εκπρόσωποί τους επίσης έθεσαν το ερώτημα αν οι μεγάλες αλυσίδες καταστημάτων και οι καφετερίες θα συμμετάσχουν, προκειμένου να είναι όντως γενική η απεργία.
Τελικά αποφασίστηκε την Πέμπτη να μπει λουκέτο σε καταστήματα, σχολεία, υπηρεσίες του Δήμου και της Περιφέρειας, καθώς επίσης να ασκηθεί πίεση στους ιδιοκτήτες καφετεριών να κλείσουν και εκείνοι τα καταστήματά τους.
Η συγκέντρωση θα γίνει στις 11.00 στην πλατεία, ενώ ο Δήμος σε συνεργασία με τον Όμιλο Φουσκωτών θα κλείσει το λιμάνι, εμποδίζοντας την είσοδο του πλοίου που έρχεται από Θεσσαλονίκη.

2 σχόλια:

  1. ΚΟΥΡΟΥΦΕΞΑΛΑ.ΠΟΛΥ ΚΑΚΗ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΥΣΚΕΨΗ ΟΠΟΥ ΑΠΟΥΣΙΑΖΕ Η ΠΑΓΧΙΑΚΗ ΕΝΩΣΗ ΝΑΥΤΙΚΩΝ.Η ΟΛΗ ΙΣΤΟΡΙΑ ΗΤΑΝ ΓΙΑ ΝΑ ΠΟΥΛΗΣΕΙ ΕΚΔΟΥΛΕΥΣΗ Ο ΠΟΛΥΔΩΡΑΣ ΣΤΟΥΣ ΛΑΓΚΑΔΟΥΣΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΙΣ ΔΗΜΟΣΙΕΣ ΣΧΕΣΕΙΣ ΤΟΥ.ΟΥΤΕ ΑΠΕΡΓΙΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΟΥΤΕ ΚΑΜΜΙΑ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΗ,ΑΦΟΥ Η ΠΝΟ ΑΝΕΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΑΠΕΡΓΙΑ.Α! ΞΕΧΑΣΑ ΟΤΙ Ο ΠΟΛΥΔΩΡΑΣ ΘΑ ΚΛΕΙΣΕΙ ΚΑΙ ΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ!!!..ΟΤΑΝ ΑΠΕΡΓΟΥΝ ΟΙ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ ΧΑΝΟΝΤΑΙ ΜΑΘΗΜΑΤΑ.ΤΩΡΑ ΠΟΥ Ο ΠΟΛΥΔΩΡΑΣ ΤΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΤΟΥ ΠΡΟΒΟΛΗ ,ΟΛΟΙ ΚΑΝΟΥΝ ΜΟΚΟ,ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ Ο ΤΖΟΥΜΑΣ.. ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΚΟΛΩΤΟΥΜΠΑ ΤΗΝ ΕΚΑΝΑΝ ΟΙ ΚΚΕΔΕΣ ΜΕΛΙ ΓΑΛΑ ΜΕ ΤΟΝ ΠΟΛΥΔΩΡΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΖΗΤΟΥΝΤΑΙ αυγά κλουβιά και νεράτζια προς αγορά

    ΑπάντησηΔιαγραφή