Συνολικές προβολές σελίδας

Παρασκευή 23 Μαρτίου 2012

όχι ΕΝΑ νησί, κύριοι

Πρωταγωνιστές: Ένα νησί, μια συμμορία, μια φυλακή, ένα μεγάλο μυστικό 
Ποιος ποινικοποιεί τη χρήση εξαρτησιογόνων ουσιών και θεοποιεί την Απεξάρτηση παραμερίζοντας απ΄την εικόνα την Πρόληψη και την Ενημέρωση;
Πολλοί , όλοι επωφελούνται και κονομάνε με τον έναν ή τον άλλον τρόπο.
Στην παρανομία κονομάνε οι διακινητές, οι νταβατζήδες,οι διαπλεκόμενοι αστυνομικοί.
Στα όρια μεταξύ παρανομίας και νομιμότητας οι ναρκωδικηγόροι, οι διαπλεκόμενοι δικαστικοί.
Στη νομιμότητα οι γιατροί ιδιωτικών κέντρων η δημόσιων νοσοκομείων, οι εκατοντάδες ψυχολόγοι, ψυχίατροι , κοινωνικοί λειτουργοί που τρώνε ψωμί από την "απεξάρτηση" και την "επανένταξη".
Εκεί κοντά , με δακρύβρεχτα τηλεοπτικά κατασκευάσματα, σαν ύαινες ,μασουλάνε το τελικό πτώμα οι δημοσιογράφοι.
http://www.mediagate.gr/TV-News/item/18987-Protagonistes-Ena-nisi,-mia-symmoria,-mia-fylaki,-ena-megalo-mystiko 
Ποιοι κάλεσαν τον κύριο στη Χίο για να γυρίσει το πόνημα του που παρουσιάζει τον τόπο που ζω σαν Τρούμπα; σαν φυλακή;
Ποιοί και τί θα κερδίσουν;
Μπορεί να το καταλάβει κανείς από το ποιοί δεχτήκανε να συμμετάσχουν στην εκπομπή, ο καθένας για το μικρό προσωπικό του όφελος.
Ακόμα και αν ξεχάσουμε την διαστρεβλωμένη εικόνα που φορτώνει στη Χίο, αυτά τα 3 παιδιά , μαθητές , πώς θα επωφεληθούν όταν μαλιστα επίκειται πιθανή αποφυλάκιση τους και επιστροφή τους στα σχολεία;
Αναμοχλεύοντας το θέμα δεν ανοίγει πάλι το ζήτημα κάτι που θα προκαλέσει πιθανά αντιδράσεις από αλλους γονείς στην επιστροφή τους στο σχολείο;
Διαβάζω ότι ένας γονιός κατηγορεί το σχολείο,αν και το παιδί του έχει φύγει απ τα σχολειά 2 χρόνια τώρα.
Είμαι σίγουρη, πάλι σε μας τους καθηγητές θα τα φορτώσουν όλοι οι άγιοι που δίνουν συνέντευξη στο διαπρεπή και επί παντός επιστητού δημοσιογράφο.
Επειδή τα παιδιά αυτά είναι μαθητές μας εγώ προσανατολίζομαι μετά την προβολή της εκπομπής να προχωρήσω σε Αγωγή κατά παντός υπευθύνου και εάν επιδικαστεί χρηματική αποζημίωση πέραν της ηθικής αποκατάστασης-κάτι το οποίο θα απαιτήσω- θα την διαθέσω εξ ολοκλήρου στην θεραπευτική κοινότητα 18ΑΝΩ που η εξαιρετική δράση της είναι γνωστή σε όλους.

Σοφία Λαμπίκη

5 σχόλια:

  1. Αρχή της ταυτότητος, ήτοι Α=Α παντού και πάντοτε. In other words, once παραχαράκτης, always παραχαράκτης.
    Όταν κάνει αντίστοιχα face-lifts στο αθηναϊκό κέντρο παρουσιάζοντας ως μοναδικούς μη υπευθύνους τους λαθρό, όλα είναι ωραία και καλά για τη μαλακοδιανόηση, στην οποία(κακώς) ανήκεις κι απ' την οποία(κακώς) επηρεάζεσαι. Δεν είσαι Δη....άς, παραδείγματος χάριν, να παίρνεις 3000€ από την κακή, καπιταλιστική ΕΕ μηνιαίως, για να πουλάς ανθρωπισμό.
    Επιστρέφοντας στο προκείμενο, τώρα, χτύπησε το τέρας την πόρτα σου και κατάλαβες τι εστι βερύκοκο; Μην χάσεις, πάντως, τζάμπα κόπο και, κυρίως, χρήμα προβαίνοντας σε χαμένες μηνύσεις. Αναζήτησε καλύτερα πρώην υπαλλήλους του κυρίου, να σ' ενημερώσουν για την ανεξάντλητη εργατοαριστεροφροσύνη του εν λόγω... Venceremos...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Φίλε Πρωταγωνίστα σιγά τον αριστερό θεοδωράκη
    το Πρόταγον έχει εξελιχθεί σε λάιφστάιλ φασιστοσάιτ,
    είναι το πρωτο στο οποίο δημοσιεύτηκε από τον κο Μίχα, ως δήθεν άρθρο, η πρόταση Καρατζαφέρη περί επιδοτούμενης οπλοφορίας.
    όσο για την προσωπική κριτική που μου ασκείς, ένα έχω να σου πω : Δεν με ξέρεις, με υποπτεύεσαι και εικάζεις εύκολα.
    Μην το κάνεις.
    σλ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Είχα τις ίδιες σκέψης μαζί σου και λέω για τον κύριο αυτό ότι περισσότερο ρίχνει λάδι στη φωτιά.Είναι γεγονός ότι θέλει να έχει την τηλεθεασι που του επιτάσσουν τα Μεγάλα Αφεντικά και τα μεγαλοκαναλα αλλα πως αυτά τα παιδιά έστω και με την παραβατικότητα τους που έχουν διάπραξη θα τα διαφυλάξουν από το όνειδος και την διαπομπευσι που τους κάνει ο εν λόγω κύριος με την δήθεν ερευνα του.Γνωστά σε όλους τα γεγονότα ούτε κράτησαν το σεβασμό απέναντι στις οικογένειες τους όλοι οι εμπλεκόμενοι και αυτο είναι το χειρότερο για να στιγματίσουν όλους και πολύ περισσότερο τα παιδιά. Κρίμα κύριε θεοδωράκη κάποτε σας εκτιμούσα αλλα πλέον δεν τρέφω καμια εκτίμηση στο πρόσωπο σας και εάν εσείς δεν καταλαβαίνετε ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΤΟ ΝΗΣΙ ΤΙΣ ΠΡΕΖΑΣ να αναζητήσετε αλλου τις ευθύνες και πια παρακυκλώματα υπάρχουν .
    ΧΩΡΙΣ ΕΚΤΙΜΗΣΗ ΝΙΚΟΣ Π ΖΑΧΑΡΙΑΔΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. "Ον αγαπά Κύριος παιδεύει" (αυτό για τις υποψίες-δεν το αναλύω περαιτέρω για να μη θεωρηθώ επίδοξος κόλαξ).

    Απο κει και πέρα, το άρθρο του Μίχα, το οποίο, ειρήσθω εν παρόδω, ανέφερες, είναι απόλυτα συνεπές όσον αφορά τη φιλελεύθερη ταυτότητα του συγγραφέως. Αλήθεια, αναρωτήθηκες ποτέ ποιοι βδελύσσονται εν Ελλάδι το φιλελευθερισμό; Αν θυμάμαι καλώς, είσαι ιστορικός, οπότε μπορείς να βεβαιώσεις καλύτερα απ' τον οποιονδήποτε ποιοι και πότε κατέστειλαν το δικαίωμα της οπλοκατοχής, την πεμπτουσία της ατομικής ελευθερίας, μαζί με το δικαίωμα, φυσικά, της ιδιοκτησίας. Ψάξε, επομένως, τους εχθρούς του ατόμου και του ζωτικού του χώρου κι έχεις κάνει bingo.
    Αντί επιλόγου, θα σου μεταφέρω το σλόγκαν μιας αφίσσας που διακινούν στην Αμερική οι υπέρμαχοι της οπλοκατοχής, άρα της ελευθερίας, η οποία απεικονίζει το Χίτλερ, το Στάλιν και το Μάο λέγοντας πως όλοι οι τύραννοι συμφωνούν πως η οπλοκατοχή κάνει κακό στο άτομο. Μ' όλα τα κακά της, η Αμερική εξακολουθεί να είναι ο φάρος της ελευθερίας και της προσωπικής ευθύνης, γεγονός που κάνει την εγχώρια προαναφερθείσα ψευτοδιανόηση να τρώει τα λύσσακα της βράζοντας στα τοξικά έλη του αθεράπευτου σταλινισμού της. Φιλικά-και εκτός θέματος, επειδή μου απάντησες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Στον εισαγγελέα ειδικός φρουρός για χρήση ναρκωτικών

    Πρώτη καταχώρηση: Σάββατο, 24 Μαρτίου 2012, 19:36

    Σε διαθεσιμότητα τέθηκε ειδικός φρουρός της αστυνομίας, ενώ εις βάρος του σχηματίστηκε και δικογραφία αυτόφωρης διαδικασίας για χρήση ναρκωτικών.

    Ο 23χρονος ειδικός φρουρός κατηγορείται ότι τις πρώτες πρωινές ώρες χθες (23-3-2012) έκανε χρήση κοκαΐνης, όπως προέκυψε στο πλαίσιο της διερεύνησης άλλης υπόθεσης και συγκεκριμένα των συνθηκών θανάτου 26χρονου φίλου του (τέως ειδικού φρουρού), που φιλοξενούσε στο σπίτι του.

    Eπιμέλεια: Xρήστος Μαζάνης

    ΑπάντησηΔιαγραφή