Συνολικές προβολές σελίδας

Τετάρτη 21 Μαρτίου 2012

ΓΚΑΙΜΠΕΛΙΣΚΟΣ ΛΟΒΕΡΔΟΣ

 

Είναι σαφής η προβοκάτσια προς τον ΣΥΡΙΖΑ αλλά και στις άλλες πλευρές της μαχόμενης αριστεράς. Με το στόμα του Λοβέρδου λένε ότι εμποδίζει η αριστερά το δικαίωμα του λόγου και των συγκεντρώσεων του ΠΑΣΟΚ ως κόμματος.
Φυσικά αυτό δεν ισχύει.
Η αριστερά σε όλες τις εκδοχές της και σε αυτές που μπορεί να διαφωνώ προσωπικά σε χιλιάδες πράγματα,
βάζει πολύ ψηλά τον πήχη και έχει πάντα απαιτήσεις για ουσιαστική δημοκρατία, και πρώτα- πρώτα από τον εαυτό της
Είναι γεγονός ότι ένας κόσμος που έχει φθάσει στο αμήν δεν έχει την ψυχραιμία να ξεχωρίσει την υπουργική ιδιότητα του δολοφόνου της Υγείας Λοβέρδου από την κομματική του ιδιότητα .
Αυτός ο κόσμος λοιπόν τον κράζει όχι μόνο όταν πάει κάπου ως υπουργός υγείας (πράγμα που και εγώ και τα μέλη του ΣΥΡΙΖΑ και πολύς κόσμος από την άλλη αριστερά το κάνει και καλά κάνει )αλλά και όταν περιφέρεται σαν πολιτικό στέλεχος και πάει σε μια πολιτική συγκέντρωση του αμαρτωλού κόμματός του.
Εμείς λέμε ότι απέναντι στον αυταρχισμό και την φασίζουσα βία αυτών των κυβερνήσεων που τσακίζουν την ζωή εκατομμυρίων ανθρώπων υπάρχει κάθε δικαίωμα αντίστασης. Και ο χλευασμός ,το γιαούρτι, το αλεύρι και η ντομάτα είναι αστεία ιστορία μπρος στην συνολική βία της κυβέρνησης και του κρατικού μηχανισμού.
Απ την άλλη εμείς αγωνιζόμαστε για μια δημοκρατία που θα είναι τόσο δυνατή ώστε να χωράει και την εκφορά των φασιζουσών απόψεων της άκρας δεξιάς αλλά και του κάθε "εκσυγχρονιστή" Λοβέρδου.
Επομένως δεν έχουμε καμία όρεξη να εμποδίζουμε την αλητεία να μιλήσει γιατί είναι αντίθετο στις αξίες μας. Αρκεί απλώς να μιλάει και να μην εγκληματεί είτε σαν Χρυσή Αυγή είτε σαν εκσυγχρονιστής Νεοδημοκράτης Υπουργός είτε σαν Τραπεζίτης δικτάτορας Παπαδήμος ή Βενιζέλος ή Λοβέρδος
Να το πω φροϋδικά: ξεδοντιασμένους χωρίς αντιδημοκρατική εξουσία "σχεδόν σας αγαπάμε!".

Δημήτρης Λαβατσής
Μέλος ΣΥΝ και ΣΥΡΙΖΑ Χίου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου