Συνολικές προβολές σελίδας

Πέμπτη 23 Αυγούστου 2012

Δελτία τύπου -H NEL LINES στηρίζει τη Χίο

NEL LINES LOGO


Η NEL LINES, θέλοντας να συμπαρασταθεί στη Χίο μετά τις δύσκολες στιγμές που περνάει, λόγω της καταστροφικής πυρκαγιάς, ανακοινώνει ότι για το μήνα Σεπτέμβριο προσφέρει στους επιβάτες τη ΔΩΡΕΑΝ μετάβασή τους στη Χίο, αν έχουν κράτηση σε οποιοδήποτε κατάλυμα του νησιού .
Κύριος στόχος της ενέργειας αυτής, είναι η τόνωση του τουρισμού σε ένα τόσο όμορφο νησί που δοκιμάζεται και το χρειάζεται περισσότερο από ποτέ. Έτσι, όσοι έχουν αποφασίσει να περάσουν τις διακοπές τους στη Χίο κατά τη διάρκεια του Σεπτεμβρίου, μπορούν να ταξιδέψουν με τα πλοία της NEL LINES σε οποιαδήποτε γραμμή προσεγγίζει το νησί. Μόνη προϋπόθεση για τη ΔΩΡΕΑΝ έκδοση των εισιτηρίων των επιβατών, είναι η προσκόμιση παραστατικού που να αποδεικνύει την κράτηση σε Ξενοδοχείο ή σε Ενοικιαζόμενο Δωμάτιο  στο νησί της Χίου.
Η NEL LINES, στέκεται έμπρακτα αρωγός και εκφράζει τη βαθιά λύπη της για την οικολογική και οικονομική καταστροφή που αντιμετωπίζει η μυροβόλος Χίος.
Με απόλυτο σεβασμό προς τους νησιώτες, η NEL LINES συνεχίζει να αναπτύσσει κοινωνική πολιτική, με διάθεση σταθερής και διαρκούς προσφοράς υπηρεσιών και με κριτήριο τις ανάγκες τους.
Για περισσότερες πληροφορίες και κρατήσεις οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να επικοινωνούν με το Τμήμα Εξυπηρέτησης Πελατών της NEL LINES στο 210 4115015.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου