Συνολικές προβολές σελίδας

Πέμπτη 2 Αυγούστου 2012

Σύγχρονοι δούλοι


Ελεύθερος αφέθηκε μετά από παρέμβαση του πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά ο άνεργος πατέρας επτά παιδιών, που είχε συλληφθεί για χρέη προς το Δημόσιο, ύψους 5.000 ευρώ.


Και ενώ την ίδια στιγμή  οι μεγαλοφειλέτες του δημοσίου, οι οποίοι χρωστούν εκατομμύρια ευρώ στο κράτος συνεχίζουν να κυκλοφορούν και να δραστηριοποιούνται ανενόχλητοι, δίχως κανένας να τολμά να τους ενοχλήσει (!!) ο ίδιος απειλείται με κάθειρξη λόγω των προσωπικών του οφειλών.
Να σημειωθεί ότι πρόκειται για τον πρόεδρο της κίνησης Ομάδα Αλληλεγγύης Αγίας Αικατερίνης "Μηνάς Χατζηδάκης", ο οποίος διατηρούσε στο παρελθόν εμπορικό κατάστημα και φόρεσε χειροπέδες για βεβαιωμένα χρέη προς τον ΟΑΕΕ.

Ύστερα από πρόταση του προέδρου του Εργατικού Κέντρου Ηρακλείου κ. Σωκράτη Βαρδάκη, προς την εισαγγελία Ηρακλείου, ότι δηλαδή, ο οφειλέτης μπορεί να ενταχθεί στο Πρόγραμμα Κοινωφελούς Εργασίας του Δήμου, για να ξεχρεώσει την εφορία, η απόφαση έγινε ομόφωνα δεκτή.
Συγκεκριμένα, ο πολύτεκνος πατέρας θα εργαστεί 380 ώρες στο δήμο, τέσσερις ώρες ημερησίως. 
Αντί χρηματικής αμοιβής θα ξεχρεώνεται κάθε μήνα μέρος της οφειλής του προς το δημόσιο, απευθείας από το δήμο της περιοχής του.


Ο άνεργος πατέρας θα "εργαστεί" από τις αρχές Σεπτεμβρίου.


Και με τί θα ζει αυτός ο άνθρωπος;
Και όλοι αυτοί οι ελληνολάτρες που μας μιλούν για τους προγόνους μας δεν γνωρίζουν την Σεισάχθεια και τον Σόλωνα που ακριβώς αυτό απέφυγε;
Δλδ την μετατροπή ελεύθερων ανθρώπων σε δούλους;
Καλά πάμε....

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου