Συνολικές προβολές σελίδας

Πέμπτη 30 Αυγούστου 2012

ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΣΥΡΙΖΑ ΓΙΑ ΚΛΕΙΣΤΕΣ ΣΥΣΚΕΨΕΙΣ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ


ΣΥΝΑΣΠΙΣΜΟΣ ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΙΚΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ

Επιτροπή ΣΥΡΙΖΑ στη Χίο                                                             http://www.syrizachios.gr/         
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Κρύβουν ευθύνες με μεθοδεύσεις και επιλεκτικές προσκλήσεις

Καταγγέλλουμε τον περιφερειάρχη Β. Αιγαίου για την πολιτική επιλεκτικών προσκλήσεων βουλευτών, με στόχο συσκέψεις που θα περιλαμβάνουν μόνο τους βουλευτές Β. Αιγαίου που υπηρετούν τη συγκυβέρνηση και το μνημόνιο.
Ο στόχος είναι πλέον προφανής: να μην παρίστανται στις συσκέψεις οι δύο βουλευτές Β. Αιγαίου του ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ, οι οποίοι μάλιστα έχουν έλθει από την πρώτη στιγμή το νησί για να δηλώσουν τη διαθεσιμότητά τους να βοηθήσουν στην ανασυγκρότησή του στο πλαίσιο μιας πανστρατιάς των διαθέσιμων δυνάμεων της περιφέρειας Β. Αιγαίου.
 Στο στόχο αυτό προφανώς συμβάλουν όσοι νομιμοποιούν τις συσκέψεις με κλειστές πόρτες (ο φιλομνημονιακός υπουργός της ΝΔ από τη Χίο, ο επίσης φιλομνημονιακός βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Χίου, οι αιρετοί της περιφέρειας και του δήμου της Χίου και του Β. Αιγαίου που συντάσσονται μαζί τους).

Εμείς θα επιμένουμε σε μια αναγκαία όσο ποτέ συστράτευση των δυνάμεων που πονούν για την ανεπανάληπτη καταστροφή και νοιάζονται για να υπάρξει ένα δημοκρατικό, καθολικό και αποτελεσματικό σχέδιο για τη σωτηρία του τόπου.


 Οι συσκέψεις αυτές έχουν σκοπό να κρύψουν βαριές ευθύνες  τους για την καταστροφή αλλά και να προωθήσουν μεθοδεύσεις που στοχεύουν στην πολιτική επιβίωση κάποιων, αδιαφορώντας για τις τρομακτικές πλέον ανάγκες του νησιού.

Καλούμε τους πολίτες σε εγρήγορση απέναντι σε κλειστές συσκέψεις μεταξύ ομοϊδεατών και συνυπεύθυνων εντέλει για την καταστροφή.

Χίος 30-Αυγούστου 2012

1 σχόλιο: