Συνολικές προβολές σελίδας

Σάββατο 18 Αυγούστου 2012

Έκκληση από τον ΣΥΡΙΖΑ Χίου για τη φωτιά στη Χίο


 

Με τη φωτιά  να μαίνεται και να κατακαίει τη Χίο, χωρίς κανείς να γνωρίζει πότε θα υπάρξει κάποιο τέλος σε μια βιβλική ήδη για τα δεδομένα του νησιού καταστροφή, προσθέτουμε ως ΣΥΡΙΖΑ Χίου και τη δική μας έκκληση ώστε:

1)      Να υποστηριχθεί με κάθε μέσο ο δραματικός και άνισος αγώνας που δίνουν αυτή την ώρα πάνω στο νησί οι αποψιλωμένοι από πόρους άνδρες και οι γυναίκες του πυροσβεστικού σώματος, μαζί με ομάδες εμπνευσμένων αλλά εγκαταλειμμένων από την κυβερνητική πολιτική εθελοντών.

2)      Με σχεδιασμό και χωρίς πανικό, να εξαντληθεί κάθε δυνατότητα αξιοποίησης κάθε διαθεσιμότητας από τους κατοίκους και τους επισκέπτες του νησιού.

3)      Με την ψυχραιμία που απαιτεί η σοβαρότητα της κατάστασης, να εστιαστούμε αυτή τη στιγμή όλοι και όλες στον περιορισμό της καταστροφής αξιοποιώντας στο μέγιστο τα όποια μέσα έχουν απομείνει στο δημόσιο από τη λαίλαπα των πολιτικών του μνημονίου. Η διαδικασία δημοκρατικής αποτίμησης αιτίων και απόδοσης ευθυνών, η οποία θα πρέπει προφανώς να γίνει με συγκροτημένο και δημοκρατικό τρόπο όταν σβηστεί η φωτιά, δεν πρέπει να παρεμποδιστεί από τώρα, με κάθε είδους άκαιρη παραφιλολογία που μόνο πρόσθετα δεινά μπορεί να επιφέρει στο σκληρά δοκιμαζόμενο νησί μας

Ως ΣΥΡΙΖΑ Χίου έχουμε ήδη δηλώσει στους αρμόδιους τη σχετική διαθεσιμότητά μας στα πλαίσια όποιου ρόλου κριθεί δόκιμος στις αρμόδιες αρχές και σώματα (πυροσβεστική, αιρετοί δήμου και περιφέρειας). Κλιμάκιο της γραμματείας του ΣΥΡΙΖΑ Χίου αποτελούμενο από τους .Μ. Κριμιζή και Φ. Σέργη έχει ενημερώσει τους αρμόδιους για τα παραπάνω και επισκέπτεται το μέτωπο της φωτιάς για να βοηθήσει με όποιο τρόπο του υποδειχθεί.

ΣΥΡΙΖΑ ΧΙΟΥ

6 σχόλια:

  1. ΜΕΓΑΛΟ ΖΟΡΙ ΤΡΑΒΑΣ........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Απάντηση στον Άντε γαμ... Ρε ψώνια.
    Ρε πισω...καβαλαρία καίγεται το νησί μας. Για αυτό έχεις να πεις τίποτα;
    ...και για να μην χρεώνονται την απάντηση μου άδικα άλλοι δεν είμαι ΣΥΡΙΖΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Η ΧΙΩΤΙΚΗ ΣΦΙΓΓΑ ΕΙΝΑΙ Η ΜΟΝΗ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕ ΤΗΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ..ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΜΟΥΓΓΑ...ΚΑΤΙ ΤΡΕΧΕΙ ΜΑΓΚΕΣ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Πίσω καβαλαρια είσαστε εσείς ρε μαλάκες. Δεν έχω δει κανένα συριζαιο στις ομάδες εθελοντικής προληπτικής δασοπροστασίας. Αλλα τώρα πρώτοι στις φωνές και στα σενάρια για να κερδίσετε τις εντυπώσεις. Λίγη ντροπή τουλάχιστο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΜΑΛΛΟΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΕΧΟΥΝ ΧΑΣΕΙ ΕΝΤΕΛΩΣ ΤΗΝ ΨΥΧΡΑΙΜΙΑ ΤΟΥΣ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή