Συνολικές προβολές σελίδας

Δευτέρα 13 Αυγούστου 2012

Ομολογεί (;) στο φβ ότι σκότωσε τον Ιρακινό!!!


Αυτά και άλλα πολλά κυκλοφορούν τις τελευταίες ώρες σε όλα τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.
Σύμφωνα με πληροφορίες που αναρτώνται στο φέισμπουκ και στο τουίτερ έχουν γίνει ήδη επώνυμες καταγγελίες από πολλούς στη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος.

7 σχόλια:

  1. εκείνη η ασιατική μαϊμού ο μπασταρδοσγερμανος Φίλιπ Ρέσλερ δεν σας πειράζει?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μας πειράζει που υπαρχουν ζώα σαν και σένα.μην το παίζεις αντι Μέρκελ .Οι ναζίδες στηρίζετε το καθεστώς του οικονομικού φασισμού

      Διαγραφή
    2. είσαι γελοίος ο μπάσταρδο βιετναμέζος σου πάρει το σπίτιεσύ τι θα κανεις?

      Διαγραφή
  2. Παπάρια μάντολες! Όσο "ρατσιστικό έγκλημα" ήταν ο φόνος του Μπαγκλαντεσιανού την επαύριο της δολοφονίας Καντάρη(τυχαίο, δε νομίζω;), τόσο "ρατσιστικό έγκλημα" είναι και τούτη η πατάτα!
    Παρεμπιπτόντως, για την κουλτουροδιανόηση της μαλακίας τα ΜΜΕ είναι προβοκατόρικα και προκατειλημμένα, οποτεδήποτε δημοσιοποιούν την αλλοδαπή εγκληματικότητα, αλλά τώρα, που αναμεταδίδουν τις δημαρίτικες μαλακίες του Δένδια, είναι σοβαρά και φερέγγυα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Θες να πεις πως τα αποκτηνωμένα καθάρματα που λίγο πριν είχαν τραυματίσει έναν Ρουμάνο κι έναν Μαροκινό και στο τέλος δολοφόνησαν ειδεχθώς τον Ιρακινό, μαχαιρώνοντάς τον στο σβέρκο, στο συκώτι και στην καρδιά, δεν τα κάναν αυτά από ρατσισμό, αλλά από χόμπι;

      Ζεις ανάμεσά μας

      Διαγραφή
    2. Όχι, δεν είπα αυτό, πουθενά δε μίλησα για "χομπίστες". Απλά, όπως και στην περίπτωση του Μπαγκλαντεσιανού, το θάνατο του οποίου η ανθρωποβόρος αριστερά περιέφερε ως φλάμπουρο δίκην αντιρατσιστικού αντιπερισπασμού, που απεδείχθη καρπός ενδοσυμμοριακών διαφορών πρεζεμπόρων, έτσι και τώρα, χωρίς κανένα ίχνος ομιλούν περί ρατσιστικών κινήτρων, επειδή επιζητούν την πολιτική εκμετάλλευση του γεγονότος. Σ' αυτή την κατεύθυνση οδηγεί και η "περίεργη" δήλωση του Μπάρμπα-Βούτση(όπως λέμε "Παππούς Λύκος"-έχουν γνώση οι [αστυ]φύλακες..) περί επικείμενου γενικευμένου πολέμου.. Μαρτυριάρης;;;;

      Διαγραφή
  3. Το δικό μου "ίχνος" βρίσκεται στις μαρτυρίες, ότι οι δράστες γύρναγαν με τις μοτοσικλέτες στο κέντρο της Αθήνας και κατέληξαν στο φόνο του Ιρακινού αφού πρώτα μαχαίρωσαν έναν Μαροκινό κι έναν Ρουμάνο.

    Εσύ αντίθετα, χωρίς "ίχνος", σπεύδεις να σπιλώσεις τον άνθρωπο που δολοφονήθηκε εμπλέκοντας το πρόσωπό του με τις πρέζες σου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή