Συνολικές προβολές σελίδας

Τρίτη 3 Απριλίου 2012

Εσείς είστε τα σκουπίδια!



Άνθρωποι αναλώσιμοι, ανακυκλώσιμοι, αλώσιμοι εν τέλει.

Κύριοι του ΠΑΣΟΚ, όταν οι εργολάβοι θέλανε φτηνα εργατικά χέρια για τις ολυμπιάδες σας δεν υπήρχαν "λαθρομετανάστες"
Όταν οι ψηφοφόροι σας φραουλοπαραγωγοί τους στίβαζαν σαν τα ζώα σε τρώγλες, υγειονομικές βόμβες δεν υπήρχαν για σας.
Όταν τους δίνατε σημαίες προεκλογικά για να στήνετε προφίλ ευρωπαικό δεν υπήρχαν "λαθρομετανάστες"
Τώρα που θέλετε χρυσοχουντάκια και λοβερδάκια ψηφαλάκια να τσιμπήσετε απ τα χρυσαύγουλα ουρλιάζετε φασιστάκια της κακιάς ώρας.
Λεμονόκουπες στιμένες δεν είναι οι μετανάστες , είστε εσείς με τα πολυτελή σας κοστούμια γελοίοι!

5 σχόλια:

  1. Ξέχασες να πεις πως είναι οι ίδιοι "κύριοι του ΠΑΣΟΚ", οι οποίοι διόρισαν τον μισό ΣΥΡΙΖΑ στις διάφορες "αντιρατσιστικές" ΜΚΟ, απ' όπου λαμβάνουν παχυλότατα μισθουλάκια από την ΕΕ των μονοπωλίων και του νεοφιλελευθερισμού. Αλλά, τότε, το ΠΑΣΟΚ μας ήταν αρεστό, αφού μέσω Σημίτη αποδομούσε την εθνική ταυτότητα προκαλώντας εγκεφαλικά στα πολυμίσητα "εθνίκια"!..
    Επίσης, το ΠΑΣΟΚ και τα κατευθυνόμενα απ' αυτό ΜΜΕ ήταν αρεστό στην αριστερά του Κολωνακίου, όταν επί σειρά ετών κατέπνιγε το πρόβλημα, απαγορεύοντας την προβολή του καθημερινού αστυνομικού δελτίου και προβάλλοντας τους ελεύθερους πολιορκημένους του ιστορικού κέντρου ως γραφικούς "φασίστες"..
    Τώρα, που ελλείψει πολιτικής ιδεολογίας και λόγω της υπερχειλίσεως του προβλήματος σε βαθμό ασυγκράτητο, αναγκάζονται να παραδεχτούν το αυτονόητο, επισύρουν την μήνιν των τζάμπα μαγκών των βορείων προαστείων, οι οποίοι πουλάν ψευτοανθρωπισμό με τα λεφτά του Έλληνα φορολογουμένου. Ας τους πάρει η Άννα Νταλάρα ή ο Αλαβάνος σε μια από τις βίλες τους, ας ανοίξει η διεθνίστρια Αλέκα το υπερλουξ "σπίτι του λαού"(ο Θεός να το κάνει) και να τους μαντρώσει. Μαγκιές και τσαλίμια στην πλάτη του έλληνα φουκαρά τέλος! Ειδαλλιώς, το 'χουμε ξαναπεί, τσάρτερ για Κούβα ή Β. Κορέα! (Εξαιρώ σκοπίμως τη Βενεζουέλα του εθνικοσοσιαλιστή πρώην κομμάντο Τσάβες, του οποίου έναν λόγο αν μεταφράζαμε κι εκφωνούσαμε σε μια από τις εθνικές επετείους μας, θα ξεσηκώναμε το πανελλήνιο γυφτοκουλτουροσυριζαίκο ως...φασίστες!!) Βρε ουστ από δω!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Φασιστάκι πάλι το είπες.Ελληναρά φουκαρά σιχαμένε που δεν διαμαρτυρήθηκες ποτέ απέναντι στο αφεντικό σου,εκεί είσαι κωλογλύφτης.Ούτε όταν καταστρεφόντουσαν χώρες και έρχονταν οι μετανάστες διαμαρτυρήθηκες για την καταστροφή αυτή.Τότε το μόνο που κύτταζες ήταν πως θα τους έχεις τζάμπα στη δουλειά σου παλιοαρχίδι.Ή πως θα πηδήξεις τις κοπέλλες που η δυστυχία και παλιοτόμαρα σαν και σένα εκπόρνευαν.Γιατί αλιώς δεν μπορείς να γαμήσεις παρά μόνο σαν ζώον.
      Και όταν οι άνθρωποι αυτοί έγιναν εντελώς αγρίμια σου φταίνε.Τώρα που τα αφεντικά σου σε αφήσανε στα κρύα του λουτρού σου φταίνε οι μετανάστες και οι αντιρατσιστικές ΜΚΟ.

      Και βέβαια άθλιε δεν μπορείς να φανταστείς,δεν τολμάς να φανταστείς ότι υπάρχουν άνθρωποι .¨Οτι δεν είναι όλοι ζώα σαν και σένα που μπορεί να κάνουν πράγματα χωρίς να έχουν συμφέρον .Χωρίς να τα παίρνουνε όπως εσύ ασφαλίτη

      Διαγραφή
    2. Ο οχετός ύβρεών σου είναι ενδεικτικός του "επιπέδου" επιχειρηματολόγησής σου κι ανάλογος του πανικού σου. Με τα "αφεντικά" δεν είχα ποτέ κανένα πρόβλημα, οπότε μην προβάλλεις πάνω μου δικά σου απωθημένα. Αν εσύ έχεις, μπορείς να ακολουθήσεις μία από τις παρακάτω λύσεις: α) Να αλλάξεις "αφεντικό" β) Να συμβουλευτείς ψυχίατρο και γ) να γίνεις ελεύθερος επαγγελματίας(τι σου λέω τώρα, ε;) Αν οι παραπάνω λύσεις δεν σε ικανοποιούν, μπορείς κάλλιστα να αυτοκτονήσεις, όπως ο αξιοπρεπής γεράκος σήμερα, ο οποίος προτίμησε την ηρωική έξοδο, την πράξη που σύμφωνα με τον Πλήθωνα διαχωρίζει τους ανθρώπους, ως θείες φύσεις, από τα ζώα, παρά να επιδοθεί στο έγκλημα, όπως οι υπάνθρωποι που λόγω αθεράπευτου συμπλεγματισμού υποστηρίζεις. Ειρήσθω εν παρόδω, σήμερα ο δικηγόρος κι εκπρόσωπος του ΔΣΑ Μιχάλης Δημητρακόπουλος δήλωσε στην τηλεόραση πως το 90-95% των πινακίων των κακουργοδικείων σχετικών με βαριά εγκληματικότητα αφορά αλλοδαπούς. "Φασιστάκι" κι αυτός; Δε νομίζω, μάλλον εσύ είσαι το "φασιστάκι", που ως συνεπής μπολσεβίκος θέλεις να μας επιβάλλεις τους επήλυδες φίλους σου. Κόπτεσαι για τη δημοκρατία; Ας κάνουμε λοιπόν δημοψηφίσματα για τη λαθρομετανάστευση, τα τζαμιά και την οπλοκατοχή, όπως έκαναν οι Ελβετοί("φασίστες κι αυτοί"), για να δούμε πόσα απίδια πιάνει ο σάκος. Ιδού πεδίον δόξης λαμπρόν...

      Διαγραφή
  2. Οπότε εσύ, Σφίγγα, θα προτιμούσες έναν εθελοτυφλούντα πολιτικό κόσμο, που θα επέτρεπε στη Χρυσή Αυγή σε λίγα χρόνια να φτάσει στο 15% και να οργάνωνε τη δικιά της "Πορεία προς τη Ρώμη". Εκεί να σε δώ τί θα έλεγες!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πανηλήθις ΠΑσοκτζή ούτε που κατάλαβες.Το να παίρνεις τέτοια μέτρα σαν τα στρατόπεδα συγκέντρωσης είναι η δικαίωση της Χρυσής Αυγής.Ε Έτσι θα την κάνεις 15%.Γιατί την δικαιωνεις βλάκα.
      Με τα λεφτά που ξοδεύετε για μπάτσους και καταστολή θα μπορούσαν να υπάρξουν κέντρα φιλοξενίας και μιά αμθρώπινη μεταχείρηση.Επίσης αν οι άνθρωποι που κυβερνάνε δεν ήταν και φασίστες και ηλίθιοι θα φρόντιζαν να μπορούν να πάνε ελεύθερα στην ΕΕ που όλες οι χώρες της,και μαζί η Ελλάδα τους έκανε μετανάστες.Αλλά για σένα ηλήθιε υπάρχει μόνοι ο εκβιασμός του τρελαμμένου Χρυσοχοίδη

      Διαγραφή