Συνολικές προβολές σελίδας

Δευτέρα 30 Απριλίου 2012

ΔΥΟ ΥΠΟΥΡΓΟΙ ΜΑΛΩΝΑΝΕ ΣΕ ΞΕΝΟ ΑΧΥΡΩΝΑ (Οι Χρυσοβορίδηδες σε δράση -Η δημοκρατία κατά διαόλου)


 

….Και έτσι φτάσαμε στην αθλιότητα της υπεύθυνης πατριωτικής πολιτικής, ο ένας υπουργός να θέλει να στοιβάξει σε ένα στρατόπεδο συγκέντρωσης στην Αμυγδαλέζα της Αττικής μετανάστες χωρίς χαρτιά  και ο άλλος να λέει : « εδώ είναι δικό μου μαγαζί μην τολμήσεις!»
Παίζουν προεκλογικά ποιός θα είναι πιο συνεπής στην κοινή φασιστική  λογική τους που με κάθε τρόπο και μέσον προώθησαν  σαν «εξυγίανση της δημοκρατίας από τα δικαιώματα!».Συνεπικουρούμενοι από την εξουσία των καναλιών πάνω στους καναπεδάτους συμπολίτες μας
που χάβουν όλες τις υπερβολές της εικόνας και έχουν ξεμάθει  να σκέφτονται αιτίες και αποτελέσματα, απλώνουν την προεκλογική τους ατζέντα.
Ο πρώτος, ο  σερίφης Χρυσοχοϊδης, λίγες ώρες νωρίτερα είχε αποκλείσει ολόκληρη περιοχή με ΜΑΤ για τις ανάγκες προεκλογικής του συγκέντρωσης. Αντιγράφω καταγγελία του ΣΥΡΙΖΑ  Αγίου Δημητρίου Αθήνας:

24/04/2012
ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΣΤΥΝΟΜΟΚΡΑΤΟΥΜΕΝΟ ΑΠΟΚΛΕΙΣΜΟ ΤΟΥ ΑΣΥΡΜΑΤΟΥ ΕΝΟΨΕΙ ΤΗΣ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΗΣ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗΣ ΤΟΥ ΧΡΥΣΟΧΟΪΔΗ
Απίστευτο θράσος επέδειξε ο ….και Υπουργός Προστασίας Χρυσοχοϊδης, σε προεκλογική του συγκέντρωση σε καφετέρια της περιοχής του Ασυρμάτου, στον Άγιο Δημήτριο. Κλούβες, περιπολικά, εκατοντάδες αστυνομικοί (το κόστος των οποίων το πληρώνουμε όλοι εμείς) με στολή αλλά και με πολιτικά ρούχα, απέκλεισαν επί 3 ώρες σχεδόν την περιοχή γύρω από τον χώρο της ομιλίας του Υπουργού-Υποψήφιου.., προκαλώντας και δημιουργώντας πρωτόγνωρες συνθήκες στη πόλη μας, που μόνο με την εποχή της χούντας, μπορούν να συγκριθούν.
Οι αστυνομικοί, αφού προσήγαγαν στη ΓΑΔΑ ακόμη και 4 ανυποψίαστους θαμώνες παρακείμενης καφετέριας, πράξη την οποία καταδικάζουμε απερίφραστα, κλείδωσαν τις πόρτες του πάρκου του Ασυρμάτου (χωρίς να δούμε κάποια σχετική αντίδραση από τη Δήμαρχο) προφανώς για να μην ακούσουν τα παιδάκια που παίζουν στο πάρκο, τις προεκλογικές εξαγγελίες του ομιλητή!!! Το παραπάνω, αν θέλαμε να αστειευτούμε, θα το δικαιολογούσαμε 100% για να μην «μολυνθούν» τα αυτιά και τα μάτια των παιδιών της περιοχής μας από εικόνες του …μέλλοντος, που φαίνεται τους ετοιμάζουν.
Επειδή όμως είναι πάρα πολύ σοβαρά τα πράγματα, δηλώνουμε κατηγορηματικά την καταδίκη μας σε τέτοια φαινόμενα, όπως επίσης και ότι δεν θα καταφέρουν τέτοιες πρακτικές μέσα από οργανωμένο σχεδιασμό, να φοβίσουν τον κόσμο, ούτε ενόψει των εκλογών, ούτε ενόψει των κινητοποιήσεων που θα ακολουθήσουν. Ο υπουργός ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ(!!!!!) –πού θα έπρεπε κανονικά να είναι υπηρεσιακός υπουργός- ήρθε στην περιοχή μας, αλλά από ότι μαθαίνουμε και αλλού, ως υποψήφιος για να κάνει τη προεκλογική καμπάνια, «για τη πάρτη του» χρησιμοποιώντας όλη την αστυνομική υποδομή του υπουργείου στην υπηρεσία της εκλογής του, δίνοντας δείγματα γραφής για τη διακυβέρνηση που μας υπόσχεται: αστυνομοκρατία και βία.
Πιστεύουμε ότι η καλύτερη υπηρεσία που μπορεί να προσφέρει στον τόπο μας είναι να ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙ ΑΜΕΣΑ, για να έχει εκτός των άλλων και το χρόνο να …«διαβάζει»  και οι πολίτες και οι συνδημότες μας 15 ημέρες μετά, να θυμηθούν αυτή την επιχείρηση αστυνομοκρατίας και να την τιμήσουν …..ανάλογα.

Ο άλλος, ο Βορίδης, υπεύθυνος και  θεσμικός(!) εκμεταλλεύεται τον πανικό των κατοίκων της Αμυγδαλέζας που δεν θέλουν να φορτωθούν ένα στρατόπεδο-μεταφορά της εξαθλίωσης που η ίδια η κυβέρνηση των σερίφηδων έφτιαχνε τόσα χρόνια. Εκμεταλλεύεται  τον πανικό των κατοίκων της  περιοχής για να μαζέψει ψήφους.
Αν επρόκειτο βέβαια για κάποια διαδήλωση για κοινωνικά δικαιώματα ή για καμιά απεργία  εργαζομένων θα κουβάλαγε τα ΜΑΤ με μεγάλη χαρά. Αρκετοί ανόητοι νομίζουν πως όταν οι εξαθλιωμένοι μετανάστες αντιμετωπίζονται σαν εγκληματίες  ή σκουπίδια  αυτοί θα έχουν παραπάνω δικαιώματα! Νομίζουν ότι μπορεί να υπάρχει δημοκρατία γι αυτούς όταν οι διπλανοί τους εκμηδενίζονται!
ΟΙ κάτοικοι του Αγίου Δημητρίου ίσως να αρχίζουν να σκέφτονται διαφορετικά μετά την προεκλογική συγκέντρωση του σερίφη.
Ας το κατανοήσουμε όλοι :»Η δημοκρατία των ολίγων» είναι η δημοκρατία των αφεντικών. Δεν χωράει κανέναν άλλο επειδή έχει ελληνική ταυτότητα. Ας  δούμε στο Αμερικάνικο υπόδειγμα πόσο εύκολα μπορείς να γίνεις «σκουπίδι», να φυλακιστείς και να στιγματιστείς  ακόμη και για ένα χρέος 250 δολαρίων.
 Αν θέλουμε αξιοπρεπή ζωή δηλαδή  πραγματική δημοκρατία, και δικαιώματα ηθικά και υλικά πρέπει να τα απαιτούμε για όλους τους «κολασμένους» αυτής της χώρας. Και για μας και για τους μετανάστες και τους πρόσφυγες.

Δημήτρης Λαβάτσης

3 σχόλια:

  1. o υποψήφιος στο ψηφοδέλτιο
    του ΣΥΡΙΖΑ Μ. Κριμιζής ηταν στον Οδικό χάρτης Μουσουρούλη? εαν ηταν σας εχω χεσμενους

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ο καπιταλισμός δημιουργεί κέντρα και περιφερειακές ζώνες παντού, κάποτε ήταν οι αποικίες, τώρα είναι τα PIGS, και μέσα στις ''αναπτυγμένες'' καπιταλιστικές χώρες άλλες περιθωριοποιημένες κατηγορίες, και ακόμα υγειονομικές ζώνες και κέντρα-απόκεντρα μέσα στους ίδιους μας τους εαυτούς. Αυτή είναι η κοινωνία της σαπίλας και της μούχλας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Γιατί γίνεται όμως τόσος ντόρος αυτό το χρονικό διάστημα; Η σύνδεση με το θέμα γίνεται προεκλογικά, ίσως γιατί η προηγούμενη εκλογική διαδικασία είχε γίνει 4 οκτώβρη ανήμερα της παγκόσμιας μέρας των ζώων. Τέτοιους που βγάζουμε, για ζώα μας περνάνε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή