Συνολικές προβολές σελίδας

Σάββατο 21 Απριλίου 2012

Τα αυγουλάκια εκκολάπτονται για όλους




Ένα περιστατικό που προκαλεί έντονη ανησυχία στα επιτελεία των κομμάτων, σημειώθηκε το μεσημέρι του Σαββάτου στο Μαρούσι. Όπως κατήγγειλε ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ, Πέτρος Ευθυμίου, μέλη της Χρυσής Αυγής επιχείρησαν να τον λιντσάρουν, όταν αντιλήφθηκαν την παρουσία του. Σύμφωνα με την καταγγελία του βουλευτή, ο ίδιος βρισκόταν σε καφετέρια στην πλατεία του Αμαρουσίου, όπου συζητούσε με ψηφοφόρους. Στην περιοχή βρίσκονταν και 50 μέλη της Χρυσής Αυγής που μοίραζαν φυλλάδια. Όταν τον είδαν άρχισαν να βρίζουν και να φωνάζουν συνθήματα όπως "αλήτες προδότες πολιτικοί" και "κουφάλες, κουφάλες, έρχονται κρεμάλες". Όπως είπε ο βουλευτής, τον προπηλάκισαν και τον απείλησαν, ενώ άρχισαν να πετάνε και αντικείμενα(καφέδες, νερά), προς τον ίδιο και όσους βρίσκονταν εκεί χωρίς όμως να υπάρξουν τραυματισμοί.




1. Με αφορμή την λεκτική και καφεδική επίθεση Χρυσαύγουλων σήμερα στον Ευθυμίου να ρωτήσω το ΠΑΣΟΚ : αυτόν τον μαχαιροβγάλτη που κυνήγαγε πέρσι τέτοια εποχή μετανάστες εξαιτίας της δολοφονίας από ληστές του 44χρονου στα Πατήσια τον συλλάβατε ποτέ;; Την δολοφονία με μαχαιριές ενός μετανάστη από το Μπαγκλαντές την ίδια περίοδο στα Κάτω Πατήσια την εξιχνιάσατε; γιατί , ξέρετε, παίζει να είναι οι ίδιοι που σε φτύσανε σήμερα κε Πέτρο

2. Πριν πολλά πολλά χρόνια οι Ηνωμένες Πολιτείες για να χτυπήσουνε τους Σοβιετικούς στο Αφγανιστάν αποφάσισαν να χρηματοδοτήσουν μια δράκα μουσουλμάνων φονταμενταλιστών , που δεν τους ήξερε μήτε η μάνα τους, τους Ταλιμπάν.Επειδή ήταν λίγοι αποφάσισε να τους ενισχύσει και ιδεολογικά χρηματοδοτώντας θρησκευτικά σχολεία , μαζί με την σύμμαχο των ΗΠΑ Σαουδική Αραβία, στο Πακιστάν. όλοι γνωρίζουμε τη συνέχεια. Χρησιμοποίησα το ανωτέρω , σαφώς εντυπωσιακότερο ιστορικά παράδειγμα, για να τονίσω ότι όταν ενισχυεις και αμολάς έναν Πολιτικό Ιό να είσαι σίγουρος ότι, αν και νομίζεις ότι διαθέτεις το Αντιδοτο είναι αναπόφευκτο ο Ιός να μεταλλαχθεί και να προσβάλλει, κάποια στιγμή, και σένα.
 Με τις υγείες σας

3. Οι Χρυσαυγίτες που καφέδωσαν τον Ευθυμίου συνοδεύονταν απο 2 ευρωπαικά τηλεοπτικά συνεργεία, δεν συνελήφθη κανείς τους, ένας επώνυμα έδωσε συνέντευξη στο ΜΕΓΚΑ και ο Μιχαλολιάκος δήλωσε ότι ο καιρός ήταν καλός και τους δροσίσανε.

διακριτικές συμπάθειες;

1 σχόλιο:

  1. Η δολοφονία του μετανάστη από το Μπαγκλαντές εξιχνιάστηκε τρεις ημέρες μετά και αποδόθηκε σε ξεκαθάρισμα λογαριασμών αντιπάλων συμμοριών ΛΑΘΡΟμεταναστών, οι οποίες διακινούσαν ναρκωτικά. Αν έκανες τον κόπο να επιλέξεις για την ενημέρωσή σου κάποιον άλλον δημοσιογράφο πέραν της Αφροδίτης Αλ Σαλέχ, η οποία και το παρουσίασε/προώθησε για λόγους ιδεολογικού αντιπερισπασμού, θα το είχες πληροφορηθεί. Οπότε, άσε τις απόπειρες πλεκτανολογίας στον Ζεράρ ντε Βιλιέ και επίστρεψε στις ανεμογεννήτριες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή