Συνολικές προβολές σελίδας

Τετάρτη 25 Απριλίου 2012

μας κράζει και η sibilla


Νόμισε ότι οι Χιώτες είναι Κογκολέζοι!

Πιστός στη γραμμή που έχουν επισημάνει στο “Ράδιο Αρβύλα”, αλλά παρασάγγας μπροστά στο μέλλον ο φέρελπις νέος που θέλει να γίνει χαλίφης στη θέση της Τσουρή, η οποία δεν μπορεί να κυκλοφορήσει στη Χίο.
Το νέο αστέρι του Βενιζέλου εγκαινίασε μια πολιτική που θεωρεί τους Χιώτες Κονγκολέζους!
Καμία επαφή με τους πολίτες της Χίου (κάτι ξέρει από γιαουρτάκι...), καμία δήλωση ή διακήρυξη για το κόμμα του (πασοκ), μια "λιτή" ανακοίνωση στο facebook, αλλά...
 όπως διαδίδει και αναμεταδίδουν τοπικά ΜΜΕ, δίνει την εκλογική μάχη για τη Χίο μέσω μιας Δανέζικης τηλεόρασης!
Μεγάλη δόξα για τη Χίο, μεγάλη τιμή για τους Χιώτες!
Θα παρακολουθούν το πρόγραμμα του “υποψήφιου” συμπολίτη τους από την τηλεόραση της Δανίας!
Άραγε θα αιτηθεί στον Βενιζέλο και με αίτημα στο Βενιζέλο να τοποθετηθεί ειδικός αναμεταδότης Δανέζικης TV στη Χίο; (με δημόσιο διαγωνισμό, ή όπως συνήθως γίνονται από το συγγενή της κυρίας όλα τα δημόσια έργα στο νησί;)
Λέτε... αν ποτέ ξαναγίνουν εκλογές να παρακολουθούμε την προεκλογική εκστρατεία στον Άρη;
Γιατί αν ξαναγίνουν εκλογές; Ήδη ο παγκοσμίου φήμης "Συνταγματολόγος" μας ανακοίνωσε ότι θα φτιάξει νέο Σύνταγμα μαζί με τον Αντωνάκη, όπου θα καταργηθεί η τελευταία δημοκρατική διαδικασία... ο σταυρός προτίμησης. Να... για να καταπολεμηθεί το μαύρο πολιτικό χρήμα... όπως στην Ιταλία όπου η εξαγορά των βουλευτών είχε τους κινδύνους της κι έτσι έκαναν λίστα για να εξαγοράζουν τους αρχηγούς των κομμάτων και να καθαρίζουν μια και καλή. Και τα σκάνδαλα έχουν πάρει φωτιά!
Καλά, έχουμε του κόσμου τα ευτράπελα με αυτά τα φρούτα του νέου πασοκ (όχι ότι οι προηγούμενοι ήταν καλύτεροι), αλλά εδώ ο θεός σηκώνει τα χέρια ψηλά!
Ακολουθεί το "πρόγραμμα" του υποψήφιου στο facebook:
Φίλες και φίλοι, σήμερα, έστειλα στα μέσα και θα κυκλοφορήσει ως μοναδικό εκλογικό μου έντυπο μια ανοιχτή επιστολή, στην οποία μεταξύ άλλων αναφέρω:
"Ανήκω σε μία γενιά που δεν ευθύνεται, αλλά δεν είναι ανεύθυνη. Έχω ευθύνη απέναντι σε όσους νιώθουν την ανάγκη να θέσουμε νέους εθνικούς και τοπικούς στόχους και να δουλέψουμε μαζί για να τους πετύχουμε, συμμετέχοντας και όχι ιδιωτεύοντας στην ευκολία της κριτικής και της επίρριψης ευθυνών σε άλλους.
Νιώθω την ανάγκη να συγκρουστώ με όσα μπορώ και όσα γνωρίζω ότι ευθύνονται για το πισωγύρισμα της Ελλάδας, για την στασιμότητα του τόπου μας. Να δουλέψω από ένα μετερίζι ευθύνης για να οργανώσουμε ένα κράτος που λειτουργεί, μία παιδεία που προάγει, μία πρόνοια που εγγυάται, έναν ιδιωτικό τομέα που ηγείται. Να διεκδικήσω ένα καλύτερο μέλλον για το Νομό μας μέσα από νέες αναπτυξιακές προοπτικές και πρακτικές."
Σας ευχαριστώ όλους όσους είστε μαζί σε αυτόν τον δύσκολο αλλά όμορφο προεκλογικό αγώνα, όπως ευχαριστώ και όλους εκείνους που σήμερα μπορεί να είναι σε απόσταση αλλά μιλάνε θετικά για μένα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου