Συνολικές προβολές σελίδας

Δευτέρα 23 Απριλίου 2012

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ



Επιτροπή ΣΥΡΙΖΑ στη Χίο 
                                                            http://www.syrizachios.gr/                 
               Μεγάλη η δυναμική του ΣΥΡΙΖΑ και στη Χίο
Ευρύτατη συμμετοχή - 41 μέλη στην Εκλογική Επιτροπή

Το εύρος των συμμετοχών στην ανοιχτή εκλογική επιτροπή στήριξης του ψηφοδελτίου του ΣΥΡΙΖΑ – ΕΝΩΤΙΚΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΜΕΤΩΠΟ Χίου επιβεβαιώνει τη δυναμική του ενωτικού του ψηφοδελτίου και στο νησί μας. Η επιτροπή αποτελείται από πολίτες από το χώρο της παιδείας και του πολιτισμού, της οικονομικής και επιχειρηματικής ζωής, των αγώνων για εργασιακά δικαιώματα, των κινημάτων για πολιτικά και κοινωνικά δικαιώματα. Την επιτροπή απαρτίζουν:

-Οι καθηγητές του Πανεπιστημίου Αιγαίου Γιάννης Θεοτοκάς και Σπύρος Καράβας και ο ερευνητής Δημήτρης Τσούχλης.
-Oι γιατροί Νίκος Ταναϊνης, Γιάννης Καλούδης, Γιώργος Σαρής, Θοδωρής Μαρτάκης, Ιουλία Χαλλιορή και η Ηλέκτα Σταυροπούλου   
-O οικονομολόγος  Γιάννης Μανδάλας.
-Oι μηχανικοί Λευτέρης Παπαλάνης και Μιχάλης Αποστολίδης.
-Ο μουσικός Παντελής Καβύρης.
-Οι καθηγητές και καθηγήτριες Τάσος Κουτσοδόντης, Όλγα Ορφανίδου, Κατερίνα Αντωνίου και Δημήτρης Αντώνογλου, ο καθηγητής και πρώην έφορος ακαδημιών του ΝΟΧ Κώστας Σμυρνιούδης, ο καθηγητής και σκηνοθέτης Γιάννης Καλογεράς.
-Ο πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Χίου Σιδερής Τσούρος, οι πρόεδροι των πρωτοβάθμιων σωματείων των ΟΤΑ και ΕΛΜΕ Χίου Αλέκος Γαϊτάνος και Σταύρος Σταυρινούδης, η Μαρία Σαραντινίδου, μέλος του ΝΤ της ΑΔΕΔΥ, ο πρώην πρόεδρος του ΣΕΣΝΟΧ Γιάννης Κουτσοδόντης.
-Ο γραμματέας της παγχιακής επιτροπής συνταξιούχων ΝΑΤ Αντώνης Λημνιούδης, ο συνταξιούχος μηχανικός του εμπορικού ναυτικού Μανώλης Φύσσας, ο συνταξιούχος πλοίαρχος Σιδερής Σταυρινούδης.
-Ο παλαίμαχος συνδικαλιστής αγρότης Μιχάλης Μερούσης.
-O λογιστής Σιδερής Καρδερίνης.
-Ο δημοσιογράφος Γιώργος Παγούδης.
-Το έργο της επιτροπής υποστηρίζεται και από τη συμμετοχή έμπειρων στελεχών και φίλων του ΣΥΝ και του ΣΥΡΙΖΑ, όπως οι Μίμης Μουτσάτσος, Γιώργος Τσούρος, Βάσω Μιχαλοπούλου, Λεωνίδας Καρακούρος, Δημήτρης Λαβατσής, Φραγκίσκος Σέργης, Μαρίκα Φραγκάκη, Γιώργος Παυλιδάκης, Κωστούλα Καλιμανά. Συμμετέχει ο Παναγιώτης Δημητρακόπουλος ως εκπρόσωπος της νεολαίας του ΣΥΡΙΖΑ. Ο συντονισμός των προεκλογικών δράσεων του ΣΥΡΙΖΑ στη Χίο έχει ανατεθεί στον Μιχάλη Σφυράκη, γραμματέα του τοπικού ΣΥΝ.

                                                                                                                  23/04/2012
                                                                                  Η ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΣΥΡΙΖΑ ΧΙΟΥ

2 σχόλια:

  1. 41 άτομα οι υπογράφοντες ......Ένας βρίσκεται στην Αργεντινή ένας στην Αγγλία δυο στην Αθήνα και πολοί απο αυτους δεν τους εχουμε δει ποτε. όταν μόνο ο συνασπισμός το 2008 είχε 65 μέλη και το συντονιστκο του ΣΥΡΙΖΑ στη Χίο ήταν 25 άτομα. Σας βλέπω στη Πέμπτη με εκτη θέση και αν η ΔΗΜΑΡ αντέξει μέχρι το τέλος μπορεί και στην έβδομη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ο κος Ρούνι -Ρούνι της ΔΗΜΑΡ έχει ζοριστεί;

      Διαγραφή