Συνολικές προβολές σελίδας

Κυριακή, 8 Απριλίου 2012

"Ενοικιάζεται" η ΕΛ.ΑΣ. – Με 30 ευρώ την ώρα ...

    "Ενοικιάζεται" η ΕΛ.ΑΣ. – Με 30 ευρώ την ώρα μπορείτε να ενοικιάσετε αστυνομικούς!
Το έργο της Ελληνικής Αστυνομίας αποκτά εμπορική αξία. Όποιος έχει την οικονομική δυνατότητα μπορεί να διαθέσει χρήματα και να νοικιάσει από αστυνομικό μέχρι και ελικόπτερο. Δείτε τον σχετικό τιμοκατάλογο…
Όπως αποκαλύπτει η εφημερίδα το "Πρώτο Θέμα", τη στιγμή που η εγκληματικότητα χτυπάει κόκκινο και οι πολίτες δε νιώθουν ασφαλείς ούτε στα ίδια τους τα σπίτια, η ΕΛ.ΑΣ πλέον "ενοικιάζεται" επίσημα και με τον νόμο στους έχοντες τη δυνατότητα να πληρώσουν.
Τι σημαίνει αυτό; Πως όποιος ιδιώτης έχει την οικονομική δυνατότητα μπορεί να πληρώσει για να νιώθει ασφαλής. Μάλιστα, ότι και όσοι ενοικιάζονται θα αφαιρούνται από τις δυνάμεις της αστυνομίας που θα προστατεύουν τους υπόλοιπους «κοινούς θνητούς».
Και για του λόγου του αληθές, πριν από μερικές ημέρες δημοσιεύτηκε στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως και ο… τιμοκατάλογος των ενοικιάσεων της ΕΛ.ΑΣ.
Έτσι, οποιοδήποτε φυσικό πρόσωπο μπορεί να ενοικιάσει έναν απλό αστυνομικό από 30 ευρώ την ώρα, αλλά και ελικόπτερο (!) με 1.500 ευρώ.
"Και αν είστε και καλός πελάτης, η Ελληνική Αστυνομία σάς κάνει και έκπτωση", αναφέρεται στο δημοσίευμα. Έτσι, προβλέπεται 15% έκπτωση για τη παροχή υπηρεσιών σε νομικά πρόσωπα δημοσίου δικαίου και σε φορείς του ευρύτερου δημόσιου τομέα.
Πληρώνοντας δε 20 ευρώ επιπλέον την ώρα, έχει τη δυνατότητα να επιλέξει μεταξύ μοτοσικλετιστή αστυνομικού ή αστυνομικού με εκπαιδευμένο σκύλο!
Παράλληλα, για όσους όλα αυτά φαίνονται λίγα μπορούν να νοικιάσουν από περιπολικά μέχρι λεωφορεία αλλά και ταχύπλοο.
Επίσης, η ΕΛ. ΑΣ διατίθεται και για την... έβδομη τέχνη καθώς με το ανάλογο τίμημα μπορούν να συμμετέχουν σε γυρίσματα ταινιών, ενώ οι αστυνομικοί μπορούν να παραστούν σε κάθε σας κοινωνική εκδήλωση (γάμους, βαφτίσεις κτλ)!
Σημειώνεται ότι τη περασμένη Δευτέρα, δημοσιεύτηκε στην Εφημερίδα της κυβερνήσεως η κοινή απόφαση των Φ. Σαχινίδη και Μ. Όθωνα με θέμα "Παροχή υπηρεσιών της Ελληνικής Αστυνομίας προς τρίτους με καταβολή ανταλλάγματος", με την οποία το αστυνομικό έργο αποκτά εμπορική αξία.
Πληροφορίες: protothema.gr, news247.gr

1 σχόλιο:

  1. Εδώ ενοικιάζεται και πωλείται η Ελλάς.
    Για την ΕΛ.ΑΣ. να μιλούμε τώρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή