Συνολικές προβολές σελίδας

Παρασκευή 29 Ιουλίου 2011

"Επενδύσεις"- αέρα πατέρα

Αυτοβούλως τη συνοδεία του δικηγόρου της προσήλθε, χτες το βράδυ,στην Αστυνομία η (πρώην) ασφαλίστρια της Interamerican της Χίου για να δώσει εξηγήσεις για τις εις βάρος της καταγγελίες.
Εν τω μεταξύ περίπου 120 Χιώτες προσήλθαν χτες στα γραφεία της ασφαλιστικής εταιρείας διεκδικώντας διάφορα ποσά που σύμφωνα με τις καταγγελίες τους έλαβε η ασφαλίστρια για να αξιοποιήσεις σε ..επενδύσεις ομολόγων και αμοιβαίων κεφαλαίων χωρίς να δώσει καμία απόδειξη.
Τα ποσά που καταγγέλλεται ότι εξαφανίστηκαν αγγίζουν το ιλιγγιώδες ποσό των 7 εκατομμυρίων ευρώ.

Εν τω μεταξύ χθες η ασφαλιστική εταιρεία INTERAMERICAN, συνεργάτης της οποίας ήταν η 55χρονη, εξέδωσε την ακόλουθη ανακοίνωση:

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Η INTERAMERICAN ενημερώνει ότι περιήλθαν σε γνώση της παράπονα ιδιωτών σε σχέση με συναλλαγές που αυτοί πραγματοποίησαν με την κα Ελευθερία Αρακά, πρώην συνεργαζόμενη με την Εταιρεία ασφαλιστική σύμβουλο. Κατόπιν αυτού η Εταιρεία, στο πλαίσιο της επαγγελματικής δεοντολογίας και ηθικής που ακολουθεί και ανεξάρτητα από το βάσιμο ή όχι των παραπόνων, διέκοψε ήδη τη συνεργασία με την κα Αρακά και διερευνά με προσοχή το περιεχόμενο των παραπόνων κατά περίπτωση. Τονίζεται ότι, εφόσον διακριβωθεί πως θίγεται με οποιονδήποτε τρόπο η Εταιρεία από την ανάμειξη του ονόματός της σε συναλλαγές που δεν την αφορούν, θα προβεί στις νόμιμες ενέργειες κατά παντός υπευθύνου.

1 σχόλιο: