Συνολικές προβολές σελίδας

Πέμπτη 14 Ιουλίου 2011

Είναι το στρώμα μου μονό

Ο Πιτσιρίκος γράφει:

Σε μια προσπάθεια να αντιμετωπίσουν το πρόβλημα ρευστότητας που αντιμετωπίζουν και να προσελκύσουν ξανά τους φοβισμένους καταθέτες, όλες οι ελληνικές τράπεζες ετοιμάζονται να λανσάρουν τα νέα τους καταθετικά προϊόντα.
Ήδη, η Eurobank προσφέρει στους πελάτες της το νέο καταθετικό προϊόν «Eurobank Στρώμα».
Το «Eurobank Στρώμα» είναι ένα έξυπνο αποταμιευτικό πρόγραμμα που δίνει τη δυνατότητα στον πελάτη να έχει στο λογαριασμό του στην τράπεζα ολόκληρο το στρώμα μέσα στο οποίο έχει ράψει τα χρήματά του.
Με το «Eurobank Στρώμα» ο πελάτης ξεφεύγει από το άγχος μήπως του κλέψει κάποιος τα λεφτά από το στρώμα, ενώ, παράλληλα, μπορεί να ελέγχει ανά πάσα στιγμή το λογαριασμό του, αφού έχει τη δυνατότητα να περνάει από την τράπεζα της γειτονιάς του και να ρίχνει έναν υπνάκο πάνω στο στρώμα του.
Το πρόγραμμα «Eurobank Στρώμα» έχει εξαιρετικά ελκυστικές αποδόσεις, αφού προσφέρει στον πελάτη επιτόκιο τα σεντόνια –πανωσέντονο, κατωσέντονο- τα μαξιλάρια και τις μαξιλαροθήκες.
Για τους απαιτητικούς πελάτες με μεγάλα στρώματα υπάρχει το πρόγραμμα «Eurobank Διπλό Στρώμα», που προσφέρει ακόμα μια μπουρνουζοπετσέτα, το κάτω μέρος της πιτζάμας και τις παντόφλες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου