Συνολικές προβολές σελίδας

Κυριακή 10 Ιουλίου 2011

Ευχαριστώ κύριε Καμίνη

Με αφορμή την πρωτοβουλία σας για τις σκηνές στην πλατεία Συντάγματος, αυτή την πλατεία της πόλης μας η οποία το τελευταίο διάστημα έχει καταντήσει τσαντίρι, θα ήθελα κύριε Δήμαρχε να σας πω ένα μεγάλο Ευχαριστώ.

Ευχαριστώ για την απελευθέρωση των πεζοδρομιών και των δρόμων από τα τραπεζοκαθίσματα με αποτέλεσμα επιτέλους μαμάδες με καροτσάκια και εν γένει άτομα με κινητικές δυσκολίες να μπορούν να κυκλοφορούν απρόσκοπτα.

Ευχαριστώ που ξηλώσατε όλες τις αυθαίρετες κατασκευές που έχουν κάνει τα καφέ και μπαρ στη πλατεία στο μετρό Κεραμεικός.

Ευχαριστώ για το πράσινο που αποκαταστήσατε και το είχαν αποψιλώσει τα μπαρ που έφερε ο Κακλαμάνης στην γειτονιά μου.

Ευχαριστώ για όσα έχετε κάνει για την κυκλοφορία των ποδηλάτων στον μοναδικό ποδηλατόδρομο της Αθήνας την οδό Περσεφόνης (είσοδος της Τεχνόπολις) που τον πληρώσαμε με χιλιάδες ευρώ.

Ευχαριστώ για τους έλεγχους που διενεργείτε όσον αφορά τη ηχορύπανση και τα street bar και μπορούμε πλέον να κοιμόμαστε όπως οι δημότες της Φιλοθέης.

Ευχαριστώ που τα παράνομα κέντρα που σφραγίζετε το πρωϊ και επιτέλους δεν δουλεύουν το ίδιο βράδυ όπως συνέβαινε επι Κακλαμάνη.

Ευχαριστώ για τα πρωτοπόρα προγράμματα αποκομιδής απορριμάτων με τα οποία επιτέλους τα απορρίματα ( τα πλέον ανακυκλώσιμα) του μεγαλύτερου Διασκεδαστηρίου της πόλης δεν διοχετεύονται σε οικιακούς κάδους απορριμάτων.

Ευχαριστώ για τις δύο παιδικές χαρές που υπήρχαν στη γειτονιά μου, τις κατέστρεψε η Αττικό Μετρό, και με δική σας πρωτοβουλία ξαναμπήκαν στη θέση τους.

Ευχαριστώ που η Δημοτική Αστυνομία έρχεται αμέσως με ένα τηλεφώνημα αλλά ιδιαίτερα σας ευχαριστώ που βάλατε το Δημοτικό Αστυνομικό της Γειτονιάς σε ένα ήσυχο δρόμο μακριά απο το Γκάζι για να μην τον ενοχλούν τα συμφέροντα της νύχτας.

Ευχαριστώ για τους γρήγορους ρυθμούς που τελειώνει το Σεράφειο Κολυμβητήριο που κατέστρεψαν οι προκάτοχοί σας.

Ευχαριστώ που έχετε απομακρύνει αυτούς που πωλούν πατάτες κρεμμύδια κλπ. κάθε Κυριακή στην είσοδο του Αρχαιολογικού Χώρου του Κεραμεικού.

Ευχαριστώ για όλα αυτά και για άλλα τόσα που μου διαφεύγουν αυτή τη στιγμή.

Κλείνοντας κύριε Δήμαρχε μόλις επιλύσετε και αυτό το θέμα , με τις σκηνές στο Σύνταγμα, σηκωθείτε από το γραφείο σας βγείτε έξω και κλειδώστε την πόρτα του Δημαρχείου γιατί μετά από αυτό πραγματικά τι άλλο να κάνετε για αυτή την πόλη;

Ν.Π.
εκ γενετής Δημότης Αθηναίων
& κάτοικος Γκαζοχωρίου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου