Συνολικές προβολές σελίδας

Πέμπτη 28 Ιουλίου 2011

Εξαφανίστηκε χιώτισσα ασφαλίστρια με 3 εκ. ΕΥΡΩ!- ανακοίνωση ασφ. εταιρείας

(από chiosnews.com)


Σάλος έχει προκληθεί στην αγορά της Χίου με την είδηση της εξαφάνισης εξωτερικής συνεργάτιδας μεγάλης ασφαλιστικής εταιρείας από την αρχή της εβδομάδας.
Η υπόθεση άρχισε να συζητείται έντονα όταν οι συναλλασσόμενοι με τη συγκεκριμένη ασφαλίστρια, στην αδυναμία να την εντοπίσουν, επισκέφτηκαν τα γραφεία της εταιρείας οπότε στην παρουσίαση των σχετικών δικαιολογητικών φάνηκε ότι οι αποδείξεις που κρατούσαν δεν ήταν της εταιρείας!
Σύμφωνα με πληροφορίες τα χρήματα που φέρεται να της είχαν εμπιστευτεί πολίτες αφορούσαν κύρια επενδυτικά προγράμματα και όχι ασφάλειες ζωής, ενώ για τα ποσά γίνεται λόγος ότι μπορεί να είναι από ένα έως και τρία εκατομμύρια ευρώ, (όπως αναφέρει σήμερα η εφημερίδα ΑΛΗΘΕΙΑ).
Άτομα που γνωρίζουν τη συγκεκριμένη ασφαλίστρια, δεν θέλουν να πιστέψουν ότι μπορεί να έχει γίνει υπεξαίρεση χρημάτων.

«Δεν είναι ο άνθρωπος που θα έκανε απάτη για τη μεγάλη ζωή, μας είπαν χαρακτηριστικά. Αν όντως ισχύουν αυτά που ακούγονται περισσότερο μοιάζει να βρέθηκε με ένα μεγάλο οικονομικό άνοιγμα η ίδια και να χρησιμοποιούσε χρήματα πελατών της για να ξελασπώσει, μην μπορώντας τώρα να ανταπεξέλθει στις υποχρεώσεις της», σημείωσαν, εκφράζοντας τη βεβαιότητα ότι θα εμφανιστεί.
(ΠΗΓΗ: ΕΡΑ Β. ΑΙΓΑΙΟΥ)

Την ακόλουθη ανακοίνωση εξέδωσε η INTERAMERICAN, διαχωρίζοντας τη θέση της:
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Η INTERAMERICAN ενημερώνει ότι περιήλθαν σε γνώση της παράπονα ιδιωτών σε σχέση με συναλλαγές που αυτοί πραγματοποίησαν με την κα Ελ. Αρ. (σημείωση chiosnews.com στην ανακοίνωση είναι ολόκληερο το όνομα), πρώην συνεργαζόμενη με την Εταιρεία ασφαλιστική σύμβουλο.
Κατόπιν αυτού η Εταιρεία, στο πλαίσιο της επαγγελματικής δεοντολογίας και ηθικής που ακολουθεί και ανεξάρτητα από το βάσιμο ή όχι των παραπόνων, διέκοψε ήδη τη συνεργασία με την κα Αρ. και διερευνά με προσοχή το περιεχόμενο των παραπόνων κατά περίπτωση. Τονίζεται ότι, εφόσον διακριβωθεί πως θίγεται με οποιονδήποτε τρόπο η Εταιρεία από την ανάμειξη του ονόματός της σε συναλλαγές που δεν την αφορούν, θα προβεί στις νόμιμες ενέργειες κατά παντός υπευθύνου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου