Συνολικές προβολές σελίδας

Τετάρτη 2 Μαΐου 2012

"η Παιδεία είναι πολυτέλεια αυτή τη στιγμή"

Καμμένος: Διευκρινίσεις στη δήλωση του "η Παιδεία είναι πολυτέλεια αυτή τη στιγμή" : Σε διευκρινίσεις για τη δήλωσή του πως «η Παιδεία είναι πολυτέλεια αυτή τη στιγμή», η οποία προκάλεσε σωρεία αντιδράσεων, προχώρησε το πρωί, μιλώντας στον ΣΚΑΪ,
Πάνος Καμμένος
Μιλώντας την Τρίτη για το πρόγραμμα του κόμματός του για την Παιδεία, τόνισε:

«Να σας πω εξειδικευμένα θέματα, σε δύο μήνες κόμμα, όταν έχουμε την πατρίδα μας που παραδίδεται, δεν θα το κάνω, γιατί δεν είμαι έτοιμος να το κάνω. Σας το λέω ξεκάθαρα… Είναι μία πολυτέλεια αυτή τη στιγμή να απαντήσω για έναν πρόγραμμα για την παιδεία, όταν παραδίδεται η χώρα… Δεν έχει βγει το πρόγραμμα της παιδείας, γιατί δεν έχει βγει σε διαβούλευση ακόμα. Δεν είμαι ειδικός να σας το πω αυτή τη στιγμή. Σας λέω όμως ότι το πρόγραμμα για την παιδεία, το πρόγραμμα για ειδικούς τομείς που αναφέρονται στον τουρισμό θα βγει τις επόμενες ημέρες. Στην υγεία χρειάζεται να συγκεκριμενοποιηθεί … Τα παιδιά μου πάνε σε ιδιωτικό σχολείο. Γιατί έχω τη δυνατότητα να πάνε».


προς τα πού να φτύσουμε;

5 σχόλια:

  1. στη ψηφοφορια που τρεχει στο μπλογκ.. λειπουν τα μικροτερα μικρα κομματα. τουλαχιστον η επιλογη «ΑΛΛΟ», ειναι απαραιτητη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. έχεις δίκιο
      από αμέλεια δεν μπήκε , όμως δεν μπορεί να γίνει τώρα επεξεργασία αφού ψήφισε έστω και ένας
      τη συγγνώμη μας
      (έτσι κι αλλιώς δεν αποτελεί έγκυρη , ούτε κάν δημοσκόπηση αφού απαγορεύεται !)

      Διαγραφή
  2. Φτύσε στα μούτρα σου αριστερό φασιστόμουτρο, που ή δε χαμπαριάζεις ή σκόπιμα χαλκεύεις το αυτονόητο: Ο άνθρωπος είπε πως τη στιγμή που διακυβεύεται η ίδια η υπόστασή μας, αυτό που προέχει είναι η σύσταση ενός κοινού κι όσον το δυνατόν υπερκομματικού αντιμνημονιακού μετώπου, το οποίο, απ' όσα γράφεις, είναι προφανές πως δεν το θέλεις καθόλου. Άντε τράβα στο ΚΚΕ σου και περίμενε να δεις τα αποκαϊδια της πατρίδας, για να αρχίσεις το χορό του αναστενάρη!..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τι είναι η υπόσταση σου ρε Απαίδευτε Αυνάν;Η σημαία σου χωρίς παιδεία και υγεία;
      Κωλογλύφτη των ισχυρών απόγονε κουκουλοφόρων ο πατριωτισμός σου είναι γλύψιμο στα αφεντικά σου και τίποτα άλλο .Απατεώνα,πατριδοκάπηλε!

      Διαγραφή
    2. Ντάξει. Τράβα τώρα ψήφισε ΠΑΣΟΚ/ΝΔ ή το πιστό δεκανίκι τους, δηλαδή ΚΚΕ, και όταν ξεσουρώσεις ξαναέλα.

      Διαγραφή