Συνολικές προβολές σελίδας

Δευτέρα 14 Μαΐου 2012

ΣΧΟΛΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ ΛΑΙΚΗΣ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗΣ ΔΗΜΟΥ ΧΙΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΦΑΤΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΜΕ ΑΦΟΡΜΗ ΤΙΣ ΠΑΡΑΛΙΕΣ ΤΟΥ ΝΗΣΙΟΥ.

(αναφέρεται στην απάντηση του Δήμου που θα δείτε αναρτημένη παρακάτω στο ιστολόγιο)



Η Λαϊκή Συσπείρωση του Δήμου Χίου δεν αμφισβήτησε το νομότυπο του πράγματος. Άλλωστε ήταν στη συγκεκριμένη Οικονομική Επιτροπή και ήταν η μόνη που καταψήφισε με το πολιτικό σκεπτικό ότι οι παραλίες πρέπει να συντηρούνται και να βελτιώνεται η προσβασιμότητά τους με ευθύνη του Δήμου, παραμένουν δε ελεύθερες από οποιεσδήποτε άλλες δράσεις. Οι  τοποθετήσεις ομπρελών, καθισμάτων κλπ, πέραν αυτών που τοποθετεί ο δήμος, λειτουργούν εκβιαστικά για του λουόμενους έμμεσα ή άμεσα και επιτέλοuς κάθε παραλία δεν μπορεί να είναι και ένα beach party!!!
Σε επικοινωνία του επικεφαλή της Λαϊκής Συσπείρωσης τόσο με το κ. Τομάζο όσο και με τον κ. Δήμαρχο αποδείχτηκε ότι δεν συνεννοήθηκαν μεταξύ τους καλά, γιατί ο μεν πρώτος αποδεχόταν ότι στα σχέδιά του είναι να γίνει beach volley  με διεξαγωγή πανελλαδικού τουρνουά υπό τη χορηγία τηςlipton ice tea,  ο δε δεύτερος μίλησε και έγραψε για σχεδιασμούς του δήμου, που ουδέποτε φυσικά πέρασαν από κανένα δημοτικό συμβούλιο ή επιτροπή.
Για όσους καταλαβαίνουν ο κ. Δήμαρχος μας είπε και έγραψε ότι φτιάχνει Beach Volley που θα εκμεταλλεύεται επί της ουσίας η «συντροφική» επιχείρηση, θυμίζοντας σε μας τις δόξες του Μαυρογυαλούρου!!
Και εις ανώτερα!

ΑΠΟ ΤΗ ΛΑΣ ΔΗΜΟΥ ΧΙΟΥ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου